Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 19:26

Φανάρια: Γιατρός υπήρχε... που όμως;

Με ένα Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια γνωστοποιεί τις ενέργειες που έκανε ως σωματείο προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία Γιατρού στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ουσιαστικά η διοίκηση των Φαναριών προσπαθεί να απαντήσει στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στον τραυματισμό του παίκτη του Πανιωνίου Παπαδόπουλου, όπου από το S.C. και το T.S. αναφέρεται καθαρά ότι υπήρχε γιατρός στο παιχνίδι, αλλά όχι στον αγωνιστικό χώρο (όπως προβλέπεται) αλλά στην εξέδρα του γηπέδου. Φυσικά όλως περιέργως αυτό δεν αναγράφεται στο ακόλουθο Δ.Τ.

Θέμα: Δημοσιεύματα σχετικά με την παρουσία γιατρού, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα του ανδρικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης μεταξύ της ομάδας μας και της Α.Ε. Σαντορίνης (Πανιώνιος Σαντορίνης), το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 11:00 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Νάξου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σωματείο μας, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει την παρουσία ιατρού.

Απευθυνθήκαμε στο Κέντρο Υγείας - Νοσοκομείο Νάξου, το οποίο μας ενημέρωσε ότι διαθέτει τρεις (3) αγροτικούς ιατρούς, από τους οποίους ο ένας ήταν εφημερία και οι άλλοι δύο θα παρουσιάζονταν το επόμενο πρωί, αδυνατώντας έτσι να μας καλύψουν, λόγω της προχωρημένης ώρας διεξαγωγής του αγώνα (ο αγώνας ολοκληρώθηκε περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα).

Στη συνέχεια, με πρωτοβουλία μελών του Δ.Σ. μας, εξασφαλίσαμε την παρουσία ιδιώτη ιατρού, ο οποίος δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα, ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προσέφερε τις υπηρεσίες του, όταν χρειάστηκε!

 

Εκ του Δ.Σ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares