Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 21:18

Συγχαρητήρια για την διοργάνωση του F4 από την ΑΕ Σαντορίνης‏

Συγχαρητήρια επιστολή για την διοργάνωση του F4 Ανδρών Αθλητική Ένωση Σαντορίνης‏ Συγχαρητήρια επιστολή για την διοργάνωση του F4 Ανδρών Αθλητική Ένωση Σαντορίνης‏
Η διοίκηση της Α.Ε. Σαντορίνης νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στους ανθρώπους από το νησί της Τήνου για την άριστη διοργάνωση του πρόσφατου F4 Ανδρών ΕΣΚΚ, καθώς και στον φίλαθλο κόσμο της Τήνου που έδωσε μαζικό παρόν στα παιχνίδια του θεσμού καθώς και όλη την χρονιά.
Η δίψα για έναν σωστό αθλητικό χώρο στον οποίο θα μπορούν να αθλούνται οι πολίτες και η νεολαία ενός νησιού δυστυχώς στις μέρες μας αποτελεί πολυτέλεια. Το βιώσαμε κι” εμείς εώς το 2008 που άνοιξε τις πόρτες του το κλειστό μας γυμναστήριο. Η πρόσφατη έναρξη λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου της Τήνου μας δίνει την ελπίδα πως παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε σαν χώρα, ο αθλητισμός είναι εδώ για να μας χαρίσει δυνατές στιγμές.
Ευχόμαστε στον Τηνιακό λαό να χαρεί και παράλληλα να προστατεύσει το πολύτιμο στολίδι που »κρατά» στα χέρια του και να το παραδώσει εκεί που πραγματικά ανήκει, στους κατοίκους αλλά κυρίως στη νεολαία του νησιού.
Με εκτίμηση,
ΤΟ Δ.Σ. της Α.Ε. Σαντορίνης
Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares