Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 13:01

Σαν "ταύρος" πέρασε η DrinkTeam στον σημερινό Τελικό [vid]

Η “ομάδα του coach” πέρασε σαν ταύρος πάνω από τους Chicago Bulls. Στο Μεγάλο τελικό σήμερα (Τετάρτη) στις 21:00 στο ΕΠΑΛ η DRINK TEAM!!!

Το ολοκληρωτικό μπάσκετ της ομάδας του Μουρογιάννη δεν άφησε περιθώρια στους Chicago να αντιδράσουν! Ο Χριστόφορος Ιωαννης οργάνωνε, Καζακίδης Θ και Χριστόφορος Δ. σκόραραν από την περιφέρεια κι οι Σκιαδάς Γ. και Κολοβός Χ. δύσκολα ανακόπτονταν στη ρακέτα. Ο τελευταίος δείχνει να είναι η μονάδα που έλειπε ώστε να χαρακτηριστεί η Drink Team πλήρης.... με τον “κόφτη” Παντελαίο Αλεξ., την αράχνη Κορτιάνο Ορ και τα σίγουρα χέρια του Χριστόφορου Βατίστα ο coach έχει μια πολύ δυνατή οκτάδα παικτών, ενώ και οι υπόλοιποι του πάγκου προσφέρουν ενεργά στο rotation.

Για τους ηττημένους δεν έφτασαν οι ανάσες... μπασκετικότατο σύνολο, αλλά και κάποιας ηλικίας... η ομάδα του Τρυφωνόπουλου Δ δε μπόρεσε να αντεπεξέλθει στη συνεχή πίεση των αντιπάλων και με ψηλά το κεφάλι θα δώσει τη μάχη της για την τρίτη θέση απόψε στις 18:30 στο ΕΠΑΛ κόντρα στο Νηρέα. 22ος αγώνας ο σημερινός για τους Chicago Bulls, αφού χρειάστηκαν επιπλέον αγώνα στα playoffγια να κάμψουν την αντίσταση της Αντιπάρου κι έτσι έγιναν η ομάδα με τα περισσότερα ματς στη φετινή περίοδο...!!!

CHICAGO BULLS - DRINK TEAM: 31 – 48 (05-14, 13-25, 22-37, 31-48).

Δείτε εδώ... φώτος!

 

CHICAGO BULLS: ΜΑΖΑΡΟΣ Κ, ΒΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Δ 6 (2), ΜΟΥΓΓΟΣ Λ, ΡΟΥΣΣΟΣ Μ, ΚΛΕΦΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Π 9, ΚΑΛΙΜΠΕ Δ 5, ΧΑΤΖΑΡΑΣ Γ 5, ΣΙΑΤΗΣ Β, ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ 1, ΚΛΕΦΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝ, ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ Π, ΣΑΡΡΗΣ Ν 5(1).

DRINK TEAM: ΜΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓ, ΜΠΕΛΟΥΚΗΣ ΑΝ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΙΩΑΝ 1, ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ Θ 11, ΣΑΜΙΟΣ ΧΡ 2, ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ ΑΛ 2, ΔΕΛΕΝΤΑΣ Ν 4, ΧΑΝΙΩΤΗΣ Ν 2, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Β 2, ΠΙΠΕΡΟΓΛΟΥ Κ, ΣΚΙΑΔΑΣ Γ 10, ΚΟΛΟΒΟΣ Χ 8, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Δ 5(1), ΚΟΡΤΙΑΝΟΣ ΟΡ 3, ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ Β, ΤΡΙΒΥΖΑΣ Ν.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares