Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 13:49

Δεξιότητες PABL... [vid]

Νικητής ο Βαρριάς Δημήτρης (Anorymous B.C.) στον παρθενικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων!!!

Άλλη μια πρωτοτυπία από το PABLφέτος ήταν η διεξαγωγή διαγωνισμού Δεξιοτήτων (αντί διαγωνισμού καρφωμάτων – ο οποίος δε θα μπορούσε να έχει ιδιαίτερη συμμετοχή…). Οι οκτώ (8) διαγωνιζόμενοι διέσχιζαν σε ζευγάρια τρεις φορές το γήπεδο, τις πρώτες δύο τριπλάροντας ανάμεσα σε καρέκλες και καταλήγοντας σε σουτ από το πλάι στο πρώτο (μέχρι να ευστοχήσουν) και με μπάσιμο στην επιστροφή, ενώ σπρίνταραν στο τρίτο μέχρι την κορυφή του απέναντι τριπόντου, από όπου επιχειρούσαν σουτ μέχρι να ευστοχήσουν ώστε να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους. Ο πιο γρήγορος από κάθε ζευγάρι προκρινόταν και οι τέσσερεις φιναλίστ επανέλαβαν την ίδια δοκιμασία σε ζευγάρια με νικητή να αναδεικνύεται ο πιο γρήγορος εξ αυτών.

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ήταν οι:

Χριστόφορος Ιωάννης (Φιναλίστ) - Drink Team

Κλεφτόγιαννης Ιωάννης - Chicago Bulls

Σκιαδάς Μάριος– Νηρέας

Κέσαρης Στέφανος - Δρομόμπαλοι

Ζηνέλης Ιωάννης (Φιναλίστ) – Κονιόρδοι

Για να συμπληρωθεί η 8άδα τέθηκαν αντιμέτωποι και δύο εκ των ρεφ, οι Κιουλάφας Μάριος και Πετρόπουλος Χρήστος. Νικητής αναδείχθηκε ο Πετρόπουλος, με τον Κιουλάφα όμως να δέχεται ασφυκτική πίεση από άλλους αθλητές στις προσπάθειές του από τα 6,75…

 

Σε τη διάρκεια της βραδιάς οι παρευρισκόμενοι απολάμβαναν παγωτίνια της Takice Cream του Τάκη Κλεφτόγιαννη (με τον ίδιο μέχρι και να σερβίρει!!!) [βλέπε βίντεο...] και δροσίζονταν με χυμούς από την Κάβα Ζουμή, ευγενική χορηγία του Ανδρέα. Το CateringΑλιπράντη - δια χειρός Νικηφόρου – παραχώρησε καρέκλες (και λοιπό εξοπλισμό), οι οποίες τελικά αποδείχτηκαν αναγκαίες, αφού είχαμε τη χαρά να δούμε τις κερκίδες του ΕΠΑΛ γεμάτες κι ευχαριστούμε όλους τους φίλους του μπάκσετ και του αθλητισμού που παρευρέθηκαν!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διαγωνισμό τριπόντων PABL!!! [vid] Ξεκίνημα με -1 βαθμό »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares