Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 13:05

Πρωταθλητές PABL οι Anorymous B.C. - εντός έδρας - στο κατάμεστο ΕΠΑΛ!!! [vid]

Οι παρκιώτες εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους (τυπικά φιλοξενούμενοι) και το κακό πρώτο ημίχρονο των παικτών της DrinkTeam, φτάνοντας στην επικράτηση με 42-48!

Δυνατό ξεκίνημα και για της δύο ομάδες, αφού παρά το άγχος ενός τελικού, βρήκαν σκορ κυρίως από την περιφέρεια με Χριστόφορο Ιωάν., Καζακίδη Θ. και Μαυρομάτη Σπ. αντίστοιχα. Οι DrinkTeamπροηγήθηκε στην αρχή του δεκαλέπτου με με 6-4, αλλά οι Anorymous B.C. ανέκτησαν το προβάδισμα με 6-8 και το διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τους Μαρπησσαίους, οι οποίοι σκόραραν μόλις 2 πόντους κι αυτούς από βολές. Οι Anorymous με μαέστρο το Μαυρομάτη διεύρυναν τη διαφορά, φτάνοντας στο ημίχρονο προηγούμενοι με 12π, 15-27.

Παρά τις φωνές του coach Μουρογιάννη στην ανάπαυλα, οι παίκτες του συνέχισαν στον ίδιο νωχελικό ρυθμό στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κι έτσι οι Anorymous με καλάθια του Βαρριά Δ. και του Σφακιανού Ηλ (που ξεχώρισε στο τρίτο δεκάλεπτο) εκτόξευσαν την διαφορά στους 17π. Ο Παντελαίος Αλ. με εύστοχο τρίποντο έδωσε το σύνθημα της ανατροπής και με τη βοήθεια των Κορτιάνου Ορ. και Κολοβού Χ. βελτιώθηκε η εικόνα της Drink Team και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 32-39.

Στο πόντο το παιχνίδι στα μισά της τελευταίας περιόδου… Παντελαίος Αλ., Σκιαδάς Γ. και ο Χριστόφορος Ι. με ένα πολύ όμορφο έμμεσο τρίποντο έφεραν την ομάδα τους σε απόσταση αναπνοής 39-40 κάτι παραπάνω από 4 λεπτά πριν τη λήξη και έβαλαν πάλι φωτιά στον αγώνα.

Για τους Anorymousπέρασε στον αγώνα και έδωσε νέα πνοή ο Δεκαβάλας Αργ, ο οποίος κέρδισε μονομαχίες και φάουλ στη ρακέτα και σκόραρε από τη γραμμή των βολών. Την ίδια ώρα οι Μαρπησσαίοι επέστρεψαν στην αστοχία του ξεκινήματος και τα λάθη μένοντας χωρίς σκορ μέχρι το εντυπωσιακό τρίποντο (πέταγμα της μπάλας!) από το κέντρο του Καζακίδη Θ στην εκπνοή.

Έτσι φτάσαμε στο τελικό 42-48 με το Κύπελλο του Πρωταθλητή να καταλήγει στα χέρια των AnorymousB.C., οι οποίοι το πανηγύρισαν δεόντως στην έδρα τους!!!

Σε πολύ καλό κλίμα ο Μεγάλος Τελικός με όλους τους συμμετέχοντες να αναγνωρίζουν τη δίκαιη επικράτηση των Πρωταθλητών και να δίνουν ραντεβού για ένα ακόμα καλύτερο PABL 2015-2016!!!

DRINK TEAM - ANORYMOUS B.C.: 42 – 48 (13-16, 15-27, 32-39, 42-48)

DRINK TEAM: ΜΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓ., ΜΠΕΛΟΥΚΗΣ ΑΝ., ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣΙΩΑΝ 8, ΚΑΖΑΚΙΔΗΣΘ 13(3), ΣΑΜΙΟΣ ΧΡ., ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ ΑΛ. 9(1), ΔΕΛΕΝΤΑΣ Ν., ΧΑΝΙΩΤΗΣ Ν., ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Β., ΠΙΠΕΡΟΓΛΟΥ Κ., ΣΚΙΑΔΑΣ Γ. 2, ΚΟΛΟΒΟΣ Χ. 5, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Δ., ΚΟΡΤΙΑΝΟΣ ΟΡ. 5, ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ Β., ΤΡΙΒΥΖΑΣ Ν.

ANORYMOUS B.C.: ΣΚΙΑΔΑΣ Ν., ΔΕΚΑΒΑΛΑΣ Α. 7, ΙΟΡΔΑΝΗΣ Π., ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΜΑΥΡΗΣ ΕΥΑΓ., ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΣΠ 14(3), ΜΟΝΟΡΙ Κ., ΒΑΡΡΙΑΣ Δ. 9, ΠΑΥΛΗΣ Ι., ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ν. 4, ΣΑΡΡΗΣ Ν., ΤΣΑΝΤΑΝΗΣ ΕΜ. 3, ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ ΗΛ. 11.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares