Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 18:56

Φιλικά των ακαδημιών Αντιπαρου και Μαρπησσαϊκου

Την Κυριακή 14-06-2015 και περί ώρα 11:00 στο γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο Αντιπάρου, θα διεξαχθεί ο πρώτος φιλικός αγώνας μεταξύ των Ακαδημιών Αντιπάρου και των Ακαδημιών του Μαρπησσαϊκου.

Τα παιδάκια που θα λάβουν μέρος θα είναι ανήκουν ηλικιακά στα έτη 2003-2004-2005, δηλαδή Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄ταξη του Δημοτικού. Δεν αποκλείεται βέβαια η πιθανή συμμετοχή μικρότερων ή μεγαλύτερων παιδιών. Η Μάρπησσα και η Αντίπαρος θα κατέβουν με δυο ομάδες .

Η μια ομάδα θα αποτελείται από τα αγόρια και η δεύτερη από κορίτσια.
Οι Ακαδημίες Αντιπάρου βέβαια είναι υπό σύσταση και ακόμα δεν έχουν δημιουργηθεί. Γι’ αυτό το λόγο, θα πρέπει εδώ να τονιστεί στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από την γυμνάστρια Σωτηρία Καπέλιου και που τα παιδάκια τα οποία έχει μαζέψει θα αποτελέσουν την βάση της κάθε προσπάθειας. Η συμβολή της και η παρουσία της σε αυτήν την συνάντηση πολύτιμη!
Στην απέναντι όχθη βέβαια ο Βαγγέλης Μουρογιάνης. Ένας γυμναστής, πυλώνας στην λειτουργία των Ακαδημιών του Μαρπησσαϊκού και σκοπός μας είναι να διδαχτούμε και να κλέψουμε όσα περισσότερα γίνεται από την παρουσία του.
Όλοι λοιπόν στο γήπεδο την Κυριακή, να απολαύσουμε ένα θέαμα, το οποίο θα μυρίζει Υγεία και Χαρά!
Σας περιμένουμε!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares