Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 23:32

Δύσκολη αποστολή στην Πετρούπολη

Ο Πανναξιακός το μεσημέρι (12:30) της Κυριακής αντιμετωπίζει στην Πετρούπολη τον επίσης νεοφώτιστο Αρη Πετρούπολης που διαθέτει δύο γκαρντ – φωτιά… Ο Πανναξιακός το μεσημέρι (12:30) της Κυριακής αντιμετωπίζει στην Πετρούπολη τον επίσης νεοφώτιστο Αρη Πετρούπολης που διαθέτει δύο γκαρντ – φωτιά…

Δύο στα δύο μετράει η ανδρική ομάδα του Πανναξιακού στο μπάσκετ και την Κυριακή (25/10) το μεσημέρι (12:30 αντί για τις 17:00) θα αντιμετωπίσει στην Πετρούπολη τον επίσης νεοφώτιστο Αρη, ο οποίος έχει την ίδια αποστολή με τον Πανναξιακό: να εξασφαλίσει όσο γίνεται πιο γρήγορα την παραμονή του στην κατηγορία.

Τρίτη αγωνιστική, δεύτερος όμιλος του Νότου και ο Αρης είναι μία ομάδα που παλεύει εδώ και τρία χρόνια να βρεθεί στη κατηγορία. Αν και έχει ιστορία 17 ετών, τα τρία τελευταία χρόνια έφτασε μία ανάσα από την άνοδο μέσω της Α ΕΣΚΑ αλλά τη μία η Πεύκη, την άλλη ο Προμηθέας Χαλανδρίου έμεινε εκτός …νυμφώνος. Φέτος, ανέβηκε κατηγορία αν και ηττήθηκε στα πλέι οφ από τη ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας, όμως η απόφαση του Δούκα να μετακινηθεί στην Α2 άνοιξε μία θέση για τη Γ’ Εθνική και όταν δέχτηκε η ομάδα πρόσκληση από την ΕΟΚ δεν είπε όχι.

Και το μαρτύριο των 17 ετών έλαβε τέλος. Τι θα κάνει φέτος; Στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τον Τρίτωνα εκτός έδρας (77-56) και την περασμένη αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας τον Έσπερο Λαμίας 90 – 73. Ο Παναγιώτης Κακαλιάς που ήρθε φέτος την ομάδα όπως δηλώσει « Ο στόχος στην πρώτη μας παρουσία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε να κρατηθούμε στην κατηγορία. Θέλουμε να κάνουμε αξιοπρεπή πορεία που θα συνδυαστεί με καλό μπάσκετ, γιατί επιθυμία όλων είναι οι νέοι μας να βγουν κερδισμένοι στο τέλος της χρονιάς σε παραστάσεις κι εμπειρίες».

Αντίδραση

Είναι μία ομάδα που σκοράρει αρκετά (μ.ο. 73 πόντους) και στηρίζεται στο δίδυμο γκαρντ των Μπαζιώτη (ήρθε από τον Φιλαθλητικό) και Χρονόπουλο οι οποίοι είναι στην 1η πεντάδα των σκόρερ με 21 και 17,5 πόντους αντίστοιχα. Μάλιστα ο Μπαζιώτης είναι και ο 1ος σκόρερ στη κατηγορία. Τι έχει να αντιπροτείνει ο Πανναξιακός; Την πολύ καλή ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες και κυρίως την ανατροπή κόντρα στον Τρίτωνα, την σκυλίσια άμυνα που μπορεί να παίξει όπως έδειξε από την 2η περίοδο και μετά κόντρα στον Τρίτωνα την περασμένη Κυριακή και κυρίως το ομαδικό πνεύμα διαθέτοντας πέντε παίκτες πάνω από μ.ο. 9 πόντους ενώ ο Πολίτης με μ.ο. 12 πόντους είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο. Αμφότερες οι ομάδες πάντως αρέσκονται στα τρίποντα (Μπαζιώτης 9 – Πολίτης 6, Καρβούνης 4) οπότε αποστολή για τον Δημήτρη Δαμιανίδη και τους παίκτες του είναι αφενός να σταματήσουν τον Μπαζιώτη αφετέρου να τροφοδοτήσουν τους Χριστόδουλο, Παγώνη και Ακτύπη – Γουνέ, τριάδα ψηλών που δείχνει από τις πλέον δυνατές στην κατηγορία.
Διαιτητές

Οσο για το πρόγραμμα και τους διαιτητές; Το δίδυμο Καρπάνου – Κανελλόπουλου είναι αυτό που θα σφυρίζει το παιχνίδι του Πανναξιακού με τον Αρη Πετρούπολης ενώ στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου στη Κω ανάμεσα στον Ιποποκράτη και τον Πρωτέα Βούλας θα σφυρίζουν οι Μηλαπίδης – Σπυρόπουλος, διαιτητές υψηλότερων κατηγοριών.. Συνοπτικά το πρόγραμμα: Πετρούπολη (12:30): Άρης Πετρούπολης- Πανναξιακός (Καρπάνος- Κανελλόπουλος/ Σωτηριάδης) Κως (16:00): Ιπποκράτης Κω - Πρωτέας Βούλας (Μηλαπίδης- Σπυρόπουλος Σπ./ Κοκορδάτος) Στρέφη (17:00): Α.Ο. Τρίτων - Α.Ο. Σπόρτιγκ (Τσαχάκης - Αντωνίου/ Γολεγού) Νέα Αλικαρνασσός (17:00): Ηρόδοτος - Κύδων Χανίων (Κονταράτος - Πλιάκας/ Γολεγού) Θήβα (17:00): Κάδμος Θήβας – Μαρούσι (Σοφιανόπουλος - Τσακαλογιάννης/ Χριστοδούλου Γ.) Νίκαια (17:00): Άρης Νικαίας – Ηλυσιακός (Αναστασίου - Τσολάκος/ Ευστρατίου) Κοντόπευκο (17:00): Αγία Παρασκευή - Έσπερος Λαμίας (Φασόλης - Ορφανός Εμμ./ Μαυρουδής)

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares