Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 17:37

Κόντρα στον ιστορικό Σπόρτινγκ ο Πανναξιακός

Ο Πανναξιακός έως τώρα έχει κλέψει την παράσταση. Μαζί με τους Κάδμο Θηβών και Πρωτέα Βούλας (σ.σ. το λογικό φαβορί για την άνοδο στη Β’ Εθνική) είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες στον 2ο όμιλο Νότου της Γ΄’ Εθνικής και τώρα βρίσκονται μπροστά σε μία ακόμη δοκιμασία.

Εντάξει για τον Πρωτέα του Μανουσέλη, η αποστολή είναι μάλλον εύκολη καθότι δοκιμάζεται εντός έδρας απέναντι τον Άρη Νικαίας, ενώ ο Κάδμος ταξιδεύει στην Αθήνα για να αναμετρηθεί με τον Ηλυσιακό του υιού Γιαννάκη… Και ο Πανναξιακός; Πηγαίνει σε ένα από τα πλέον ιστορικά γήπεδα της Αθήνας. Στο κλειστό των Πατησίων, στο Σπόρτιγκ για να αντιμετωπίζει μία ομάδα με βαριά φανέλα όπως είναι ο οικοδεσπότης Σπόρτιγκ. Ομάδα που πριν από δύο δεκαετίες είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 κατηγορία, είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην Ευρώπη αλλά δεν άντεξε στο πέρασμα του χρόνου. Και έτσι βρέθηκε στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα, ο Πανναξιακός θα έχει απέναντί του και έναν παίκτη που τον γνωρίζει από τα παλιά. Τον Αντώνη Ενεζλη, ο οποίος τη περίοδο 2010 – 11 αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανναξιακού και είχε βάλει το χεράκι του ώστε η ομάδα της Νάξου να φτάσει μία ανάσα από την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αλλά τότε ο Πολυκράτης Σάμου ήταν καλύτερος..

Αναβολές

Επιστροφή στο σήμερα με μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής που μάλλον ήταν αναμενόμενη: Πάμε σε αλλαγή ώρας ώστε να μπορέσει η αποστολή του Πανναξαικού άμεσα να επιστρέψει στη βάση της αποφεύγοντας μία ακόμη διανυκτέρευση. Κι έτσι αντί για τις 17:00 η ώρα έναρξης του αγώνα μετατίθεται για τις 13:00. Κι όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση από την ΕΟΚ: «Σας ενημερώνουμε ότι, για λόγους συγκοινωνιακούς, ο αγώνας της 01/11/15, για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος), ΑΟ Σπόρτιγκ – Πανναξιακός ΑΟΝ θα διεξαχθεί στις 13.00». Τι περιμένουμε από τον αγώνα; Ο Σπόρτιγκ έχει μία αναμέτρηση λιγότερη, γιατί ο αγώνας στα Εξάρχεια με αντίπαλο τον Τρίτωνα την περασμένη εβδομάδα αναβλήθηκε λόγω …βροχής. Αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου αλλά και πάλι αναβλήθηκε λόγω… βροχής. Τα κλειστά γυμναστήρια στην Ελλάδα στάζουν…

Δίδυμο

Η ομάδα του Στέλιου Κλήμη έχει ρεκόρ 1 -1 νίκες, είναι ομάδα που έως τώρα κινείται στους 55 πόντους (σ.σ. σε άμυνα και επίθεση) και στηρίζεται κυρίως στους Τσαμπή (μ.ο. 15,5 πόντους) και Παπαπέτρος (μ.ο. 16 πόντους) ενώ είναι από τις ομάδες που σουτάρουν λίγα τρίποντα (8 συνολικά σε δύο αγώνες). Πάντως ο Κλήμης χρησιμοποιεί και τους δέκα παίκτες που έχει στη σύνθεσή του όμως όπως αναφέραμε εκτός των Τσαμπή – Παπαπέτρος κανείς άλλος δεν σκοράρει εύκολα.

Και ο Πανναξιακός; Με βάση την εικόνα που έδειξε στη Πετρούπολη; Ναι μεν ο έμπειρος Παύλος Καρβούνης τραβάει όλο το κουπί (μ.ο. 12 πόντοι), αλλά σε κάθε παιχνίδι υπάρχει και κάποιος που κάνει την έκπληξη. Είτε μιλάμε για τους Μυλωνά – Χριστόδουλο, είτε για τους Παγώνη - Μαγιντόμπε, είτε για τον Πολίτη… Η ουσία είναι ότι ο Δαμιανίδης αποδεικνύεται μετρ στο να παίρνει το μάξιμουμ από τους παίκτες του… Οσο για τα άλλα παιχνίδια; Είπαμε, ο Κάδμος θα έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στον Ηλυσιακό ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και την αντίδραση του Τρίτωνα στην Κρήτη κόντρα στον φορμαρισμένο Ηρόδοτο. Οσο για τον Ιπποκράτη; Ταξιδεύει από τη Κω στη Λαμία έχοντας ως αντίπαλο τον χωρίς νίκη Εσπερο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ(01/11):

Χαλκιοπούλειο (12:00): Έσπερος Λαμίας- Ιπποκράτης Κω

(Σπυρόπουλός Σπ.- Σιδέρης/ Χριστοδούλου)

Σπόρτιγκ (13:00): Α.Ο. Σπόρτιγκ-Πανναξιακός

(Μακρής- Μπανασάκης/ Κουλούρης)

Δ.Α.Κ. Κλαδισού (17:00): Κύδων Χανίων- Α.Ο. Τρίτων

(Λογοθέτης- Καρπάνος/ Μπορμπαντωνάκης)

Μαρούσι (17:00): Μαρούσι- Ηρόδοτος

(Καμήτσος- Ασημακάκη/ Παππάς)

Ιλίσια (17:00): Ηλυσιακός- Κάδμος Θήβας

(Λιότσος- Κωνσταντινίδου/ Ντάβαρης)

Βούλα (17:00): Πρωτέας Βούλας- Άρης Νικαίας

(Χρηστίδης Ηλ.- Ορφανός Ι./ Παπαγιαννόπουλος)

Κοντόπευκο (17:30): Αγία Παρασκευή- Άρης Πετρούπολης

(Μπούκας- Τσάτσης/ Φαλούκας)

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares