Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 18:47

Διαψεύδει τις φήμες περί διάλυσης ο Άρης

Με ανακοίνωση του ο Άρης Σύρου διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες περί διάλυσης του Ανδρικού τμήματος του Συλλόγου.

Ανακοίνωση Α.Ο. Άρη Σύρου

Με αφορμή την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί από ορισμένους, είτε από σκοπιμότητα είτε από άγνοια της πραγματικότητας, περί διάλυσης του ανδρικού τμήματος του Άρη Σύρου, αλλά και του συλλόγου γενικότερα, αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε δημόσια προκειμένου να μπει ένα τέλος στις φήμες αυτές και στην παραπληροφόρηση.

Η Διοίκηση του συλλόγου διαψεύδει κατηγορηματικά αυτές τις φήμες που μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν τον Άρη Σύρου και την προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι αλήθεια πως πριν από περίπου ένα μήνα υπήρξε αποχώρηση πέντε αθλητών του ανδρικού τμήματος, ωστόσο το τμήμα υφίσταται και θα αγωνιστεί κανονικά στο τοπικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Η διοίκηση προχώρησε άμεσα στην αντικατάσταση των αθλητών αυτών με μεταγραφές, προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός των 7-8 ανδρών αθλητών όπως ήταν και πριν, καθώς φιλοσοφία του συλλόγου είναι στο ανδρικό πρωτάθλημα να παίρνουν ευκαιρίες και να αγωνίζονται και αθλητές από το εφηβικό τμήμα, όπως γίνεται κάθε χρόνο άλλωστε.

Η διοίκηση του συλλόγου, οι προπονητές και οι αθλητές συνεχίζουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους με στόχο έναν δυνατό και ενωμένο Άρη Σύρου.

Όσοι σκόπιμα διαδίδουν τέτοιες φήμες και θα τους χαροποιούσε η διάλυση του Άρη Σύρου, λυπούμαστε που θα τους στεναχωρήσουμε, αλλά θα πρέπει να μας υποστούν για πολλά χρόνια ακόμη...

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Α.Ο. ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares