Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 20:04

Επιστροφή Δημητριάδη στον πάγκο του Ηρόδοτου

Στον πάγκο του Ηρόδοτου επέστρεψε έπειτα από μερικούς μήνες ο Μανώλης Δημητριάδης. Η άσχημη φετινή πορεία της ομάδας της Κρήτης στον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ εθνικής οδήγησε τη λύση συνεργασίας μεταξύ του Στέλιου Καρκανάκη και της Αλικαρνασιώτικης ομάδας.

Η βαριά ήττα από τον πρωτοπόρο του ομίλου Πρωτέα στην Βούλα (93-55) το απόγευμα της Κυριακής έφερε τους διοικούντες τον σύλλογο να χτυπήσουν την πόρτα του Δημητριάδη, η απάντηση του οποίου ήταν θετική και σήμερα ανακοινώθηκε κι επίσημα.

«ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής του Ηροδότου τόνισε σε τοπική εφημερίδα του Ηρακλείου ότι: «Γυρίζω στην ομάδα μετά από το καλοκαίρι με στόχο, να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια νίκη, αφ ενός, να ανέβει η ψυχολογία των παιδιών και αφ ετέρου να προσπαθήσουμε να έχουμε κίνητρο κάθε αγωνιστική για την νίκη, ώστε να μην τελειώσει η χρονιά γρήγορα, και άδοξα. Ο χρόνος πιέζει, αλλά έχω μάθει στην ζωή μου σε τέτοιες καταστάσεις. Ο χρόνος θα δείξει τι θα καταφέρουμε».

Και κατέληξε: «Η ομάδα βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική θέση, σε μια κατηγορία που πέφτουν πέντε ομάδες. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα άλλο εκτός από σκληρή δουλειά».

Ο Ηρόδοτος, ο οποίος συμμετέχει στον ίδιο όμιλο με τον Πανναξιακό βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μία νίκη, απέναντι στον Κύδωνα την 3η αγωνιστική με σκορ 70-62 και πέντε ήττες με μία εξ αυτών από την ομάδα της Νάξου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα του με σκορ 73-71.

Το ντεμπούτο του Δημητριάδη στον πάγκο του Ηρόδοτου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 22 Νοεμβρίου απέναντι στον ουραγό Έσπερο Λαμίας εντός έδρας.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares