Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 16:48

Ρίχνονται στη... μάχη και οι άνδρες!

Αύριο Σαββάτο στις 20:00 ο Άρης Σύρου υποδέχεται τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια και η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Ποδαρικό στο 2016 για τα αγωνιστικά τμήματα του Άρη Σύρου θα κάνει το ανδρικό τμήμα της ομάδας!

Η ανδρική ομάδα ρίχνεται και αυτή στη... μάχη, για πρώτη φορά στην φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς το βράδυ του Σαββάτου (20:00) υποδέχεται στη Σύρο τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια.

Το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί για την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο αναβλήθηκε (όπως και όλα τα υπόλοιπα) λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.

Το φετινό τμήμα ανδρών είναι άλλη μία απόδειξη της φιλοσοφίας της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου του Άρη Σύρου να “επενδύει” σε δικά του παιδιά και να τους δίνει την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες, καθώς ως επί το πλείστον αποτελείται από αθλητές του εφηβικού τμήματος.

Η νεανική ομάδα του Αντώνη Βαρθαλίτη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις απέναντι σε ισχυρές ομάδες που έχουν στόχο την κατάκτηση του τίτλου στις Κυκλάδες και την διεκδίκηση της ανόδου στην Γ' Εθνική.

Η διοίκηση του Άρη Σύρου καλεί το φίλαθλο κοινό του νησιού να δώσει το παρών στο γήπεδο και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας!

Σας περιμένουμε όλους!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares