Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 17:51

Καθηγητές εν... πτήση ή Αεροπόροι στα θρανία;

Στο ερώτημα "Καθηγητές" εν... πτήση ή "Αεροπόροι" στα θρανία θα δώσει απάντηση η ένατη αγωνιστική του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2015-16", απ την οποία ξεχωρίζει όπως είναι φυσικό το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Πήγασο και στους Επαλαίμαχους.

"Κορμιά" αναμένεται να πέσουν στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου το απόγευμα της Κυριακής, αφού όποια ομάδα απ' τις δύο καταφέρει να επικρατήσει παραμένει ζωντανή στο... κυνήγι της "κορυφής" και παράλληλα αποκτά σημαντικό προβάδισμά όσον αφορά στη δεύτερη θέση.
Στο μεταξύ, τη διαφορά απ' τους διώκτες του θα επιχειρήσει να διατηρήσει ο Αετός 2 και λογικά δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες να πάρει το δίποντο, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους παίδες της Α.Ε.Σ.
Ωστόσο, δύσκολο έργο ανεμένεται να έχει ο έταιρος Αετός που θα βρει απέναντι του τους εξαιρετικά φορμαρισμένους και ανεβασμένους έπειτα απ' τη νίκη τους στον αγώνα με το Λιμεναρχείο, εφήβους της Α.Ε.Σ, οι οποίοι σε περίπτωση νίκης ουσιαστικά "κλειδώνουν" την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/1/2016

Α.Ε.Σ Έφηβοι - Αετός 1 (15:00)

Αετός 2 - Α.Ε.Σ Παίδες (16:45)

Πήγασος - Επαλαίμαχοι (18:30)
Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares