Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 00:44

Καρακώστας αντί Ταυρόπουλου στην ΚΑΠ

Αλλαγή σκυτάλης πραγματοποιήθηκε στην τεχνική ηγεσία της ΚΑΠ. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, ο Περικλής Ταυρόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους και από το διοικητικό συμβούλιο δεν μπορούσαν παρά να την αποδεχθούν.

Οι διοικούντες τον αθηναϊκό σύλλογο, ωστόσο δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και βρήκαν άμεσα τον αντικαταστάτη του Ταυρόπουλου. Ο λόγος για τον Φώτη Καρακώστα, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο ήταν στο τιμόνι του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου και θα καθοδηγήσει τους «μελανόλευκους» στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.

Το ντεμπούτο του νεαρού τεχνικού στον πάγκο της ΚΑΠ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Ιπποκράτη Κω στις 5μ.μ. στο κλειστό του Κοντόπευκου, ενώ με αντίπαλο με τον Πανναξιακό πρόκειται να τεθεί την 23η αγωνιστική στο ΔΑΚ Νάξου στις 3 Απριλίου.

Η ανακοίνωση: «Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής σέβεται τους προσωπικούς λόγους για τους οποίους ο Περικλής Ταυρόπουλος αποχωρεί από το σύλλογο. Ύστερα από ένα και πλέον χρόνο συνεργασίας το διοικητικό συμβούλιο και οι φίλοι μας τον ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες που προσέφερε και τα «πρότυπα» που δημιούργησε.

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος παραδίδουμε τη σκυτάλη της ανδρικής ομάδας στον καταξιωμένο προπονητή Φώτη Καρακώστα και καλούμε τους φίλους μας να συμπαρασταθούν με όλη τους τη δύναμη στην ομάδα για να διεκδικήσουμε στους εννέα αγώνες που απομένουν ό,τι καλύτερο γίνεται. Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 σας περιμένουμε όλους στο κλειστό του Κοντόπευκου στον αγώνα με τον Ιπποκράτη. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας και στο νέο προπονητή».

ΣΤΙΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΤΡΙΤΩΝΑΣ

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε επίσημα γνωστό από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΟΚ, το πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Τρίτωνα θα διεξαχθεί στις 12/03 στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 50 παρ. 1γ των κανονισμών (περί αναβολής αγώνων), ο αγώνας ΓΣ Αμαρουσίου– ΑΟ Τρίτων για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) αντί της 02/03 και ώρας 19.00, θα διεξαχθεί στις 12/03/2016 και ώρα 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο Αμαρουσίου (Αγ. Θωμά)».

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares