Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 14:16

Ετοιμος για το AegeanBall Festival ο Θοδωρής Παπαλουκάς!

Τα μεγάλα ονόματα συνεχίζουν να κάνουν… παρέλαση στο AegeanBall Festival! Ένας θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Euroleague Legend και από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, θα ταξιδέψει στην Σύρο και θα παίξει στο μεγαλύτερο τουρνουά του καλοκαιριού!

Πρόσφατα τον είδαμε να αγωνίζεται στα Antetokounbros και να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ξέρει, όμως, πως στο AegeanBall Festival ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, το επίπεδο πολύ υψηλό και αρνείται να αποκαλύψει στο aegeanball.gr με ποια ομάδα θα κατέβει!

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, δέχτηκε, όμως, να μιλήσει για την προσπάθεια που γίνεται με την “γέννηση” αυτού του μεγάλου Event και να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του και την χαρά του που θα γίνει από την πρώτη κιόλας σεζόν κοινωνός του φεστιβάλ.

“Είναι ένα σπουδαίο πρότζεκτ και από την πρώτη στιγμή που έμαθα από τον Γιώργο Πρίντεζη πως προετοιμάζει το AegeanBall Festival, του είπα πως θέλω να είμαι εκεί, θέλω κι εγώ να βοηθήσω από την πλευρά μου όσο περισσότερο γίνεται.

Πάντα μου άρεσε να βρίσκομαι σε καμπ, σε 3χ3 και γενικά σε εκδηλώσεις που δίνουν χαρά στον κόσμο και βοηθούν στο να δίνουν ερεθίσματα στην κοινωνία και πάνω από όλα στους νέους για την σωστή παιδεία και κουλτούρα γύρω από τον αθλητισμό και την ζωή.

Η ιδέα της δημιουργίας ενός τέτοιου τουρνουά στις Κυκλάδες και στη Σύρο, όπου όλος ο κόσμος μπορεί να συμμετέχει και να συνδυάσει τις διακοπές και την οικογένεια με το μπάσκετ και το συναπάντημα με επαγγελματίες παίκτες και κάποια από τα πρότυπά του, είναι εξαιρετικό μείγμα. Η χώρα μας χρειάζεται τέτοιες προσπάθειες, όλοι πρέπει να στηρίξουμε και να συγχαρούμε τόσο τον Γιώργο, όσο και τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης για την πρωτοβουλία”.

Όσο για το μπάσκετ, ο “Τσάρος της Ευρώπης” όπως τον αποκαλούσαν τα χρόνια της κυριαρχίας του στην ΤΣΣΚΑ και ηγέτης της εθνικής μας ομάδας στα “χρυσά” χρόνια επί Παναγιώτη Γιαννάκη, αποδείχτηκε σφίγγα!
“Μαθαίνω πως το τουρνουά ναι μεν είναι ανοιχτό για όλο το κόσμο, αλλά το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιούλη θα γίνουν οι τελικοί, θα παίξουν ενεργοί τοπ επαγγελματίες παίκτες και το επίπεδο θα είναι υψηλό. Αυτές τις μέρες έχουμε επαφές και θέλω να δω με ποια ομάδα θα κατέβω… Δεν λέμε τίποτα παραπάνω, θα τα πούμε στο γήπεδο”!

Σας περιμένουμε στη Σύρο 13-17 Ιουλίου!

Πηγή: AegeanBall Festival

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares