Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 23:42

Αποχαιρέτησε τον Πανναξιακό ο Δαμιανίδης…

…ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ …ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Πανναξιακού ΑΟΝ ο Δημήτρης Δαμιανίδης. Ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα της Νάξου στις εθνικές κατηγορίες και δη στην Γ΄ εθνική κάνοντας εξαιρετική σεζόν με τους «κυανόλευκους», τους οποίους κράτησε παρά τις φοβερές δυσκολίες στην κατηγορία πλέον θα καθοδηγήσει τη Νέα Ιωνία στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ.

Ο Δαμιανίδης θα αντικαταστήσει τον Σπύρο Σαμόλη ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γ' εθνική με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Ο πρώην τεχνικός του Πανναξιακού θα βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων μέχρι το τέλος του Ιουνίου και έπειτα θα μεταβεί στην DAMIANIDHS POLITHSπρωτεύουσα για να ξεκινήσει το νέο του έργο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «SportCyclades», ο Δαμιανίδης εκτός απροόπτου θα αναλάβει παράλληλα και το τιμόνι της ομάδας των Θρακομακεδόνων, ομάδα Β’ ΕΣΚΑ, ενώ κατόπιν εισηγήσεώς του στη Νέα Ιωνία θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Θάνος.

Ο έμπειρος γκαρντ τη σεζόν που τελείωσε ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 383 πόντους σε 26 αγώνες (μ.ο. 14,7) , ενώ Παράλληλα γίνονται προσπάθειες προκειμένου να παραμείνει στη Νέα Ιωνία και ο Ενέας Τόρα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares