Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 13:00

Στη μάχη των μπαράζ ανόδου

Στη μάχη των μπαράζ ανόδου ρίχνονται σήμερα οι άντρες της ομάδας μας με στόχο τρεις νίκες και την κατάκτηση της κορυφής του ειδικού πρωταθλήματος που θα οδηγήσει στην άνοδο στον Β” όμιλο νότου της Γ” Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Πρώτος αντίπαλος στον δρόμο της ομάδας μας σήμερα 23 Ιουνίου στις 18:00 ο ΑΣ Αναγέννηση Σάμου με το παιχνίδι να ξεκινάει στις 18:00

Αύριο 24 Ιουνίου η ομάδα μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη πρωταθλήτρια Χίου τον Βούρειο ΑΟ Λειβαδείων.

Η προσπάθεια της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 17:00 με αντίπαλο την ΑΕ Δικαίου από την Κω.

Όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο του Έσπερου στην Καλλιθέα.

Η Διοίκηση της Α.Ε.Σ. ευχαριστεί τους αθλητές της και τον προπονητή κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη για την αγωνιστική προσπάθεια που κατέβαλαν καθ” όλη την αγωνιστική περίοδο και τους εύχεται καλή επιτυχία στο απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων που θα ακολουθήσει.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας, που έχουμε αρωγούς στην προσπάθεια που καταβάλλει η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί, τον κ. Διονύση Ζαχαρόπουλο και την HONDOS CENTER, την κα Κάλια Κωνσταντινίδου και τα ξενοδοχεία MYSTIQUE, OIA και VEDEMA RESORT, MEGALOHORI, THE LUXURY COLLECTION HOTELS and RESORTS, τον κ. Θωμά Παγώνη και την AEGEAN WAVE TOURS, τον κ. Νικόλαο Παγώνη και την NST TRAVEL, καθώς και τον κ. Σιγάλα Μακάριο και το ASTRO PALACE HOTEL AND SUITES.

Καλούμε όλους τους φίλους της Α.Ε.Σ. και της Σαντορίνης, που βρίσκονται στην Αθήνα, να βρεθούν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας!

Εκ του ΔΣ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares