Σάββατο, 02 Ιουλίου 2016 19:42

Ο αρχηγός της Εθνικής Τουρκίας στο LG AegeanBall Festival!

Ένα ακόμη σημαντικό όνομα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα βρεθεί στο μεγαλύτερο 3×3 του καλοκαιριού και μάλιστα είναι ο πρώτος international αστέρας, ο οποίος θα συμμετέχει στην διοργάνωση.

Ο αρχηγός της Galatasaray και της Εθνικής Τουρκίας αμέσως μετά τη μάχη της γείτονος χώρας στο ΠροΟλυμπιακό Τουρνουά στη Μανίλα θα ταξιδέψει στη Σύρο! Ο 33χρονος guard μίλησε αποκλειστικά στο aegeanball.gr, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως επιθυμεί να δημιουργήσει ένα παρόμοιο Τουρνουά, ώστε να συνδέσει ακόμη περισσότερο της δύο χώρες!

“Πρώτα απ’ όλα, είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόσκληση του Γιώργου στο LG AegeanBall Festival. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω μέρος του!

Εύχομαι αυτή η διοργάνωση να αποτελέσει μια γέφυρα πολιτισμού ανάμεσα σε δύο χώρες με σπουδαία μπασκετική ιστορία και φυσικά να ακολουθήσουν και άλλες Μεσογειακές χώρες. Ίσως του χρόνου οργανώσω και εγώ ένα παρόμοιο Τουρνουά στην Τουρκία, σαν μια “αδελφική” διοργάνωση, με στόχο να μεταλαμπαδεύσω το όραμα του Γιώργου και να φέρω περισσότερους ανθρώπους κοντά.

Τα λέμε σύντομα στη Σύρο!”

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares