×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 14:30

Σήμερα 6/7 η συνάντηση των εθελοντών στο Δημαρχείο Σύρου

Φίλοι μας, η μεγάλη αθλητική γιορτή του νησιού μας ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Ενημερώνουμε ότι ΟΛΟΙ οι εθελοντές θα πρέπει την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 18.00 να παρευρίσκονται στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στον πρώτο όροφο του Δημαρχιακού Μέγαρου.

Η παρουσία σας κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, αφού αυτήν την ημέρα θα μελετήσουμε και θα ορίσουμε τις θέσεις ανάλογα με τις δεξιότητες, τις ημέρες και τις ώρες που θα μπορεί ο κάθε ένας να βοηθήσει στην σημαντική αυτή διοργάνωση του νησιού μας.

Θα ήταν χαρά μας αν μεταξύ των φίλων και των γνωστών σας υπάρχουν και άλλοι, οι οποίοι θα ήθελαν να συμμετέχουν στην παρέα μας και να ενταχθούν στους Εθελοντές του LG AegeanBall Festival. Σε τέτοια περίπτωση μπορούν να έρθουν μαζί σας στην συνάντηση της 6ης Ιουλίου και εμείς θα φροντίσουμε για την έγγραφη τους την ήμερα εκείνη.

Όσοι δεν λαμβάνεται τα μηνύματα αυτά με e-mal μπορείτε να τα διαβάζεται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.aegeanball.gr, αλλά και τους λογαριασμούς σε Facebook και Twitter.

Τέλος, υπάρχουν κάποια e-mail εθελοντών, τα οποία φαίνεται να μην λειτουργούν σωστά. Επιθυμούμε ΟΛΟΙ να λαμβάνετε τις ενημερώσεις αυτές. Παρακαλούμε θερμά να ενημερώστε ο ένας τον άλλο, ώστε να βρεθούν οι φίλοι μας εθελοντές που δεν λαμβάνουν τα μηνύματα στις ηλεκτρονικές του διευθύνσεις.

Καλή αντάμωση, καλή συνεργασία και καλή επιτυχία σε όλους μας.

Τμήμα Εθελοντών

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares