Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 14:48

Η μεγάλη γιορτή του Αιγαίου κορυφώνεται

Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Ερμούπολης, στην ΠλατείαΜιαούλη! Η παρέλαση των σταρ ξεκίνησε, με εκατοντάδες κόσμο να συγκεντρώνεται μπροστά από το Δημαρχείο για να ζήσει από κοντά το μεγαλύτερο 3×3 του καλοκαιριού.

Στην Σύρο βρίσκονται ήδη οι Κώστας Παπανικολάου, ΔημήτρηςΑγραβάνης, Βασίλης Καββαδάς και ο αρχηγός της Εθνικής Τουρκίας, Sinan Guler. Οι διάσημοι παίκτες μίλησαν στον κόσμο, μαζί με τον οικοδεσπότη, Γιώργο Πρίντεζη, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν ήδη πολλά αυτόγραφα.

Παράλληλα, προχώρησαν οι αγώνες όλων των κατηγοριών, στις περισσότερες εκ των οποίων έχουν αναδειχθεί οι ομάδες των ημιτελικών και τελικών.

Λίγες ώρες έμειναν μόνο για την έναρξη της τελευταίας φάσης του φεστιβάλ, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ και την ΕΡΤ World, το Σάββατο και την Κυριακή (19.00-21.00). Σε αυτή τη φάση, θα αναμετρηθούν οκτώ ομάδες, χωρισμένες σε δύο αρχικούς ομίλους των τεσσάρων. Κάθε ομάδα των επαγγελματιών θα παίξει τρεις αγώνες το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν τα knock out ματς.

Πηγή: Κοινή Γνώμη 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares