Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 14:52

26 Χιλιάδες Ευρώ και οικιακός εξοπλισμός στα ιδρύματα!

To LG AegeanBall Festival ήρθε για να μείνει και στο παρθενικό του καλοκαίρι έλαμψε δίνοντας χαρά σε εκατοντάδες αθλητές, γονείς, θεατές που έζησαν την μεγάλη εμπειρία Live από κοντά, στη Σύρο.

Το μεγαλύτερο 3Χ3 τουρνουά στην Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι, που έγινε υπό την αιγίδα της FIBA παρακολούθησαν τηλεοπτικά από την κρατική τηλεόραση και εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές! Είναι χαρακτηριστικό πως στην κορύφωση της τελικής φάσης, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου 600 χιλιάδες άνθρωποι πήραν γεύση από το μεγάλο αθλητικό, κοινωνικό και τουριστικό Event.

Τίποτα δεν θα είχε όμως την ίδια αξία και την ίδια επιτυχία σε ανθρώπινο επίπεδο, αν το LG AegeanBall Festival δεν γεννιόταν με έντονες φιλανθρωπικές… ανησυχίες και φιλοδοξίες.

Από την πρώτη στιγμή ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και όλοι οι βασικοί συντελεστές αποφάσισαν πως το Event θα συνδυαστεί με κοινωνική προσφορά και φιλανθρωπία.

Ανακοινώθηκε από πολύ νωρίς πως τα χρήματα από τις εγγραφές των αθλητών θα δοθούν σε ιδρύματα που επιλέχθηκαν. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως το κόστος της εγγραφής στο LG AegeanBall Festival ήταν το μικρότερο που μπορεί ποτέ να βρει κάποιος ερασιτέχνης ή επαγγελματίας αθλητής σε σύγκριση με άλλα τουρνουά! Μια συνειδητή απόφαση της διοργάνωσης που ήθελε όλοι να μπορούν να γευτούν την χαρά της συμμετοχής και με λίγα χρήματα να αγωνιστούν όχι σε ένα, αλλά σε πολλά παιχνίδια των πρωταθλημάτων των κατηγοριών που διήρκησαν 4 μέρες.

Στόχος μας ήταν να βοηθήσουμε όσους αθλητές ήθελαν να συμμετέχουν με την μικρότερη δυνατή τιμή στις εγγραφές, αφού γνωρίζαμε πως στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι συμμετέχοντες έπρεπε να ταξιδέψουν και από άλλη μέρη της Ελλάδας για να έρθουν.

Παρόλα αυτά, το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις εγγραφές μόνο αμελητέο δεν είναι και μετά από συντονισμένες προσπάθειες, είμαστε στην ευχάριστη και περήφανη θέση να ανακοινώσουμε τα ακριβή ποσά που μαζεύτηκαν μέσω του LG AegeanBall Festival για 4 ιδρύματα!

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ: ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ Χιλιάδες Ευρώ και οικιακός εξοπλισμός στα ιδρύματα της Σύρου!

* Από τις εγγραφές συγκεντρώθηκαν 3.900 Ευρώ. Με την συνδρομή της LG Electronics Hellas, της ΕΚΟ και της TCS το ποσό έφτασε τα 6 χιλιάδες Ευρώ. Αυτά τα χρήματα μετά από προσωπική επιθυμία του Γιώργου Πρίντεζη και την σύμφωνη γνώμη του Δήμου, θα διατεθούν στα εξής 3 ιδρύματα της Σύρου: Γηροκομείο Αγίου Παντελεημωνα, Στέγη Ανηλίκων Σύρου, Νοσοκομείο Σύρου – Τεχνητή μονάδα νεφρού.

* Το LG AegeanBall Festival και τα καταστήματα ΙΚΕΑ ήταν σε συζητήσεις εδώ και καιρό με τον Γιώργο Πρίντεζη και τους διοργανωτές. Για τον τρόπο που η εταιρία θα μπορούσε να συνδράμει στην διοργάνωση. Τελικά, αποφασίστηκε πως τα ΙΚΕΑ δεν θα συμμετέχουν στο χορηγικό πρόγραμμα, αλλά θα κάνουν κάτι πιο σημαντικό. Θα δωρίσουν πλήρη εξοπλισμό στο Δημοτικό του Παιδικού Σταθμού στο κτήριο Κ. Μαρούλη (πρώην ΠΙΚΠΑ) αξίας 20.000 Ευρώ!

* Ακόμη περισσότερα καλά νέα μας ήρθαν και από τον βασικό χορηγό ονοματοδοσίας του τουρνουά, την LG Electronics Ελλάς με αυτή την λιτή, αλλά τόσο σημαντική επιστολή… “Στον απόηχο του LG AegeanBall Festival, η LG Electronics Ελλάς, ως υποστηρικτής πρωτοβουλιών που προάγουν αξίες, όπως ο αθλητισμός και ο πολιτισμός ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν στην κοινωνία όπου δραστηριοποιούμαστε, στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία και τις δράσεις του Δήμου της Σύρου. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία θα προβεί στη χορηγία οικιακού ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα 3 ιδρύματα της Σύρου στοχεύοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας και ποιότητας ζωής ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων”.

D 30731

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν από κάθε μετερίζι για να έχει αυτή την επιτυχία η διοργάνωση στην πρώτη της σεζόν και ακόμα περισσότερο υποκλινόμαστε σε εκείνους που έκαναν τα πάντα, προκειμένου η φιλανθρωπική πτυχή να είναι ισχυρή, με αποτελέσματα και απτές πράξεις από το παρθενικό καλοκαίρι!

Πρώτον από όλους τον Γιώργο Πρίντεζη και φυσικά τις εταιρίες που στήριξαν τον φιλανθρωπικό σκοπό.

Δεν είναι εύκολο στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε να οργανωθεί ένα τόσο μεγάλο τουρνουά που να συνδυάζει το πολύ χαμηλό κόστος συμμετοχής για τους αθλητές, το υψηλό κόστος φιλοξενίας των σούπερ σταρ και των οικογενειών τους που τίμησαν το Event σε High Season περίοδο τουριστικά, την ασφάλεια των πάντων, την Live τηλεοπτική κάλυψη και συνάμα την προσπάθεια για να ενισχύσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Δούλεψαν, όμως, άπαντες με την ψυχή τους! Διοργανωτές, εθελοντές, συντελεστές! Το αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς, είναι πια ιστορία και το γνωρίζετε κι εσείς. Όλα μπορούν να γίνουν, πολλά μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο στο κόσμο μας. Χρειάζονται, όμως, οράματα, αποφασιστικότητα, πράξεις και αφοσίωση.

Πηγή: aegeanball.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares