Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 09:47

Δύο στα δύο για τους Παίδες της ΑΕ Σαντορίνης [pics]

Οι παίδες της ΑΕ Σαντορίνης επιβεβαίωσαν  οτι ειναι μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Νότιο Ομιλο, καθώς το Σάββατο επικράτησαν με 38-76 του Πλοηγού στην Πάρο και έκαναν το 2 στα 2.

Οι μικροί του Κώστα Αξιώτη άρχισαν να χτίζουν διαφορά στον αγώνα από το 1ο δεκάλεπτο απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα της Αντιπάρου, που προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι αλλά οι Πρωταθλητές Κυκλάδων δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης διατηρώντας και μεγαλώνοντας την διαφορά στο σκορ μέχρι το τελικό 38-76.

Από την άλλη πλευρά τα παιδιά του Πλοηγού Αντιπάρου, αν και κατάφεραν να σταματήσουν το μεγάλο αστέρι της Σαντορίνης (Μπουραντάς 12π.), αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες κάτω απο την ρακέτα και την ασφυχτική πίεση στα 4/4 του γηπέδου. Στα υπερ το πάθος και η έλλειψη άγχους που επέδειξαν, δείχνοντας οτι βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο κόουτς, Αγγελάκος και Αξιώτης που διεύθυνε την ομάδα του απο την εξέδρα λόγω τιμωρίας, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε ολα τα παιδιά, σε μια συνάντηση που ο μεγαλύτερος κερδισμένος ηταν το μπάσκετ και ο αθλητισμός.

Οι συμπαίκτες τους αφιέρωσαν αυτή τη στους αθλητές του τμήματος Χριστόφορο και Παύλο Γκούφα που σε αυτόν τον αγώνα έβαλαν τα τελευταία τους καλάθια για την ομάδα μας ενόψει της αναχώρησής τους από το νησί της Σαντορίνης, όπως και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια της ΑΕΣ εύχεται σε εκείνους και την οικογένειά τους καλή συνέχεια και καλή αντάμωση!

Επίσης η ΑΕΣ ευχαριστεί την ομάδα της Αντιπάρου για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.

Διαιτητής ήταν ο Μάριος Κιουλάφας

Δεκάλεπτα: 9-21, 15-39, 30-53, 38-76.

Πλοηγός Αντιπάρου (Φαρούπος): Μαρινάτος, Βαρούβος Α, Φαρούβος 10, Τριαντάφυλλος 7, Κοκάι 4, Σκιαδάς 2, Παβλής, Καπαργυρός 7, Καμεντζόπουλος, Παλαιολόγος Α 6, Παλαιολόγος Θ 2, Καστανιάς.

ΑΕ Σαντορίνης (Αξιώτης Κ): Γκούφας Χ 23 (1), Μπουραντάς 12, Φέγγης 15, Φερατάι 6, Γκούφας Π 6, Βλαβιανός 7 (1), Παπαδόπουλος 4, Πρέκας, Ρούσσης 2, Πελεκάνος 1.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Φωτογραφίες

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από τα γραφεία τύπου των δύο ομάδων

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares