Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 21:28

Συν "5" για να συνεχιστεί το όνειρο!

Πόσο απέχει άραγε η χαρά από τη λύπη; Πολλές φορές η απόσταση είναι μεγάλη κι άλλες φορές είναι μικρή. Στην περίπτωση του μπασκετικού Πανναξιακού αυτή καλύφθηκε σε λίγες μόνο ώρες...

Από την επικείμενη διάλυση του σωματείου, η ομάδα της Νάξου κατάφερε να βρει τον δρόμο της, να ορθοποδήσει και να επανεμφανιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής έτοιμη να γράψει για άλλη μια χρονιά με ιστορικές πορείες.

Όλα αυτά χάρη στις προσωπικές ενέργειες του Τάσου Βάβουλα. Του νέου παλιού προπονητής της ομάδας. Και προπονητής και μάνατζερ και πατέρας και όλα για την ομάδα. Έβαλε τα στήθη του μπροστά, έκλεισε τα αυτιά του στις ...σειρήνες που υποστήριζαν πως η ομάδα δεν θα πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και μέσα σε δύο μήνες έχτισε ένα σύνολο που ευελπιστεί να πραγματοποιήσει μια ανάλογη πορεία με την περυσινή. Στην παρθενική του πορεία σε εθνικό επίπεδο ο Πανναξιακός πέτυχε το στόχο του να μείνει με άνεση στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Πόσο εύκολος όμως είναι αυτός ο στόχος να επιτευχθεί; Ο Βάβουλας έδωσε την απάντησή του στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας Ιωάννη IMG_20160905_183159.jpgΝοταρά: «Δεν υπάρχει εύκολος στόχος. Εμείς θέλουμε, να ευχαριστηθούμε όσο γίνεται το μπάσκετ και να φέρουμε όσους πιο πολλούς Ναξιώτες στο γήπεδο και όσο πιο πολλά παιδιά να αθληθούν με το μπάσκετ γιατί πραγματικά το μπάσκετ είναι το καλύτερο σπορ όλων».

Το “SportCyclades” σεβόμενο ορισμένες δύσκολες καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο δεν είχε προβεί στην δημοσιοποίηση των πέντε νεοαποκτηθέντων καλαθοσφαιριστών του Πανναξιακού. Παρότι γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή, παρότι είδαμε τους περισσότερους να αγωνίζονται στα δύο φιλικά επί αθηναϊκού εδάφους (σ.σ. Άλιμο και Προοδευτική όπου και η βασική φωτογραφία) δεν γράψαμε... Όχι βέβαια για να κάνουμε τα καλά μάτια, αλλά όπως προείπαμε σεβαστήκαμε καταστάσεις. Όσο κι αν ακούγεται μη πιστευτό στις ημέρες που ζούμε και δη σε έναν χώρο όπως αυτό της δημοσιογραφίας...

Και το πάζλ αναμένεται να κλείσει με την έλευση ενός σέντερ που πιθανότατα μέχρι το πρώτο τζάμπολ να έχει αποκτηθεί, αφού η περίπτωση του τέως φόργουορντ της ΑΕΚ Βαγγέλη Δρόσου ναυάγησε... Αναλυτικά λοιπόν οι πέντε παίκτες που τη νέα περίοδο θα φορούν την «κυανόλευκη» φανέλα με την Πορτάρα της Νάξου στο σημείο της καρδιάς:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΔΗΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο 29χρονος (γεννημένος το 1987) αθλητής που αγωνίζεται στις θέσεις "3" και "4" (ύψος 1μ.98εκ.) ξεκίνησε την καριέρα του στους Τρεις Αστέρες, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Άμιλλα Περιστερίου, Βόνιτσα, Απόλλων Σμύρνης και ΑΟ Σπόρτιγκ καταγράφοντας πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Καδηγιαννόπουλου πριν μετακομίσει στη Νάξο ήταν ο ΒΑΟΛ Χίου όπου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί του Ανατολικού Αιγαίου υπηρέτησε και την στρατιωτική του θητεία.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ

Ο 32χρονος φόργουορντ αποτελεί έναν παίκτη που μετά τον Γιάννη Γεωργικόπουλο, προωθήθηκε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Ο πρώην παίκτης του Μανδραϊκού και του Χαλανδρίου αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του τριφυλλιού τη σεζόν 2001-02, έχοντας δύο συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα... Έκανε ντεμπούτο τη 12η αγωνιστική της σεζόν, κόντρα στο Μαρούσι (93-72), πετυχαίνοντας μάλιστα και 2 πόντους.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Προέρχεται από τα εφηβικά τμήματα του Πανιωνίου. Αγωνίστηκε στην Βουλιαγμένη και την περυσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα του Έσπερου Λαμίας, αντίπαλος του Πανναξιακού στον 2ο όμιλο του Νότου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΙΜΗΣ

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό σκόρερ. Γεννηθείς το 1996, με ύψος 1,88μ., αγωνιζόμενος στη θέση του γκαρντ, έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Ξεκίνησε την καριέρα του από την Τερψιθέα και την περίοδο 2010-2011 συμμετείχε στο πρωτάθλημα Ενώσεων με την μικτή ΕΣΚΑΝΑ. Πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας, όπου συμμετείχε στον 1ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΧΡΕΤΖΗΣ

Άλλη μια προσωπική επιλογή του Τάσου Βάβουλα που αναμένεται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Ο 29χρονος αθλητής την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ με την φανέλα του Πειραϊκού, με τον οποίο έφτασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»

«Κυριακή κοντή γιορτή», λέει ο θυμόσοφος λαός μας κι έτσι από αυτή την Κυριακή το πρωί (10:30 π.μ.) στις 16 Οκτωβρίου ο μπασκετικός Πανναξιακός ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος όπου στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου «Δημήτριος Περιστεράκης» υποδέχεται στην πρεμιέρα τον Ιπποκράτη Κω για τον 2ο όμιλο Νότου του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Στόχος βέβαια δεν είναι άλλος από το να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του. Η ολοκαίνουρια ομάδα μπάσκετ του συλλόγου των Κυκλάδων, με προπονητή τον Τάσο Βάβουλα και βασικό κορμό τους Ναξιώτες Μάκαρη, Μυλωνά, Καλαβρό, Πολίτη, και τους εκ των ακαδημιών του τμήματος Αρτσάνο, Καραγιάννη, Μαγγιώρο και Μάνο θα αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της θέλοντας να πραγματοποιήσει μια ανάλογη πορεία με την περυσινή.

Ήδη στη Νάξο από το μεσημέρι της Τρίτης κυκλοφόρησε η αφίσα του επικείμενου αγώνα με την είσοδο των μαθητών στο ΔΑΚ Νάξου να είναι δωρεάν.

paon-ippokratis.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares