×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 20:41

Δύο στα δύο οι Παίδες της Ερμούπολης

Γ.Σ. ΜΥΚΟΝΟΥ - Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: 60-67 (ΠΑΙΔΩΝ) Γ.Σ. ΜΥΚΟΝΟΥ - Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: 60-67 (ΠΑΙΔΩΝ)

Την δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν οι παίδες του Α.Ο. Ερμούπολης, καθώς κέρδισαν δύσκολα την πολύ καλή ομάδα του Γ.Σ. Μυκόνου με σκορ 60-67.

Ένα πολύ όμορφο αγώνα μπόρεσαν και παρακολούθησαν όσοι θεατές βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Τήνου καθώς η Συριανή ομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας την δυνατή ομάδα του Γ.Σ. Μυκόνου που πέρυσι είχε συμμετάσχει στο final four στην κατηγορία των παίδων.

Από το πρώτο λεπτό φαινόταν πως το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και σε αυτόν που ήταν πιο πολύ συγκεντρωμένος. Η φιλοξενούμενη ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης παρά την καλή κυκλοφορία της μπάλας και το όμορφο μπάσκετ που έπαιζε σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα , δεν μπόρεσε να το μετουσιώσει σε  σκοράρισμα ,λόγω της μεγάλης αστοχίας της. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μείνουν από κοντά στο σκορ (ημίχρονο 26-29) και να περιμένουν για την προσπέραση.

Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες έπαιξαν πολύ όμορφο μπάσκετ από άποψης συνεργασιών και θεάματος , αποζημιώνοντας όλους όσους τους παρακολουθούσαν από τις κερκίδες. Η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης δεν έχασε το προβάδισμα και κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος σε ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν για την προσπάθεια τους και το πλούσιο θέαμα που χάρισαν!

Γ.Σ. ΜΥΚΟΝΟΥ - Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: 60-67(ΠΑΙΔΩΝ)

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ Α(9-12)  , Β(26-29), Γ(46-49) , Δ(60-67).

Γ.Σ. ΜΥΚΟΝΟΥ (Τσίλης Β.) Ζουγανέλης Δ.5(1), Στύλλα Ν. 6, Κχάν Ρ.7, Βινάνι Λ. 13, Τσίλης Β.9, Γκιόκας Π. 6,Κώτσης Η., Αναστασίνης Κ., Τζάρος Α.14, Μαραγκός Μ.

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Α.) Μανανάς Χ., Τάκος Δ.18(1), Σιγάλας Π.2, Σαμψωνίδης Ν., Λημναίος Α.9(1), Χαλαβαζής Ι., Τσιργής Α.20, Κρεατσούλας Α.8(1), Ευκαρπίδης Σ., Τσιπολίτης Π.6, Ρούσσος Π., Λειβαδίτης Θ.4.

ΑΟ Ερμουπολης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares