×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 23:25

Ευχαριστώ από τον Ιπποκράτη και αλλαγή ώρας για τον Πανναξιακό

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Ιπποκράτη Κω για Πανναξιακό, οπαδούς και Περιφέρεια Ν. Αιγαίου αλλά και αλλαγή ώρας στον αγώνα του Πανναξιακού στο μπάσκετ για την 2η αγωνιστική.

Η Ανακοίνωση του Ιπποκράτη Κω:

«Το ΔΣ ευχαριστεί τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού Νοτίου Αιγαίου κ. Μαργαρίτη Γιάννη και την διοίκηση του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ για την πολύτιμη βοήθεια και διευκολύνσεις που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 16/10 στο νησί της Νάξου.

Συγχαρητήρια και σε όλους τους φιλάθλους για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα και περιμένουμε στον δεύτερο γύρο να ανταποδώσουμε την φιλοξενία».

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ , Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΣΤΡΙΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Παράλληλα από την ομοσπονδία μπάσκετ ανακοινώθηκε η αλλαγή ώρας διεξαγωγής του αγώνα της Νίκης Αμαρουσίου με την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου Νότου της Γ εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων και για λόγους συγκοινωνιακούς, ο αγώνας ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου – Πανναξιακός ΑΟΝ για τη 2η  αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος  Όμιλος) της 23/10/2016 αντί της 17.00 θα διεξαχθεί στις 14.30».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares