Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 01:21

Σημαντική νίκη των Παίδων του Περιστεριώνα

Σε ένα παιχνίδι που έγινε ντέρμπι, οι παίδες του Περιστεριώνα Τήνου επικράτησαν του Γυμναστικού Συλλόγου Μυκόνου με σκορ 58-50.

Μια νίκη σημαντική για την ομάδα που την κρατάει στο παιχνίδι της πρώτης θέσης του ομίλου. Η ομάδα της Τήνου αγωνίστικες έχοντας τρεις απουσίες αυτές του Ορφανού, Καστορίνη και Βοϊνά

Ο Περιστεριώνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με καλή κυκλοφορία και σωστό διάβασμα του παιχνιδιού, έκλεισε την πρώτη δεκάλεπτο προηγούμενη με 15-4. Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε όπως το πρώτο, πίεση στην μπάλα και καλή άμυνα οδήγησαν την ομάδα του Αντώνη Βιδάλη να είναι προηγούμενη στο ημίχρονο με το επιμέρους σκορ στο 34-15.

Κάπου εκεί όμως, η ομάδα της Μυκόνου μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη να γυρίσει το παιχνίδι και με όπλο το σουτ τριών πόντων, ροκάνισε την διαφορά. Ο Περιστεριώνας δεν είχε υπομονή στο παιχνίδι του και έδινε ευκαιρίες στου Μυκονιάτες να είναι στο παιχνίδι και να κλείσουν την τρίτη περίοδο με 44-34. Η τέταρτη και τελευταία δεκάλεπτος η ομάδα της Τήνου διόρθωσε την εικόνα της και με καλές προσωπικές άμυνες και σωστές επιλογές στην επίθεση πρόσθεσε πόντους στο ενεργητικό της, κάτι που την οδήγησε στην τελική επικράτηση.

Αποτελέσματα περιόδων

Α' 15-4
Β' 34-15
Γ' 44-34
Δ'58-50

Έτσι, ο Περιστεριώνας πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη, να θυμίσουμε πως έχει και μια ήττα αυτή στην πρεμιέρα από τον Α.Ο. Μυκόνου και την επόμενη αγωνιστική, την τρίτη κατά σειρά θα αντιμετωπίσει ως φιλοξενούμενος τον Α.Ο. Άνδρου.  Για το τέλος αφήσαμε τον κόσμο, που για ακόμα μια φορά ήρθε στο γήπεδο και στάθηκε δίπλα στις προσπάθειες της ομάδας. Έτσι κι αλλιώς το είχαμε γράψει και πέρυσι, ομάδα και κόσμος πρέπει να είναι ένα για να οδηγήσουν τα τμήματα του Περιστεριώνα μας στη κορυφή.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Βαγγέλης Ζαλώνης

Ενημέρωση για το νησί της Τήνου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares