Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 23:26

Παρελθόν ο Κωνσταντινίδης, Πεταλωτής η προσωρινή λύση!

Με προσωρινή λύση τον Πεταλωτή…  …ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Με προσωρινή λύση τον Πεταλωτή… …ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Χρήστου Κωνσταντινίδη, τον Χάρη Πεταλωτή θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν στην τεχνική της ηγεσία η ΑΕ Σαντορίνης μετά την παραίτηση του πρώτου από τον πάγκο των «κυανέρυθρων».

aes_paides-Naxos.pngΑυτή ωστόσο θα θεωρείται προσωρινή λύση, αφού ήδη οι διοικούντες τον θηραϊκό σύλλογο έχουν μπει στην διαδικασία ανεύρεσης προπονητή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “SportCyclades” θα αποτελέσει μια προσεκτική επιλογή με βάθος χρόνου, ώστε να μείνει στο νησί των Κυκλάδων όχι μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά και την επόμενη. Τις επόμενες ώρες μάλιστα, αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της ΑΕΣ σχετικά με το προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο, μέχρι την ανάληψη του νέου.

Το έργο του Κωνσταντινίδη στον πάγκο της ΑΕ Σαντορίνης μόνο επιτυχημένο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από τους ανθρώπους των νεοφώτιστων στην Γ’ εθνική, αφού ήταν ο άνθρωπος που με τον οποίο η ομάδα κατάφερε να φτάσει για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες πριν μερικούς μήνες.

Η απόφαση, ωστόσο, του Κωνσταντινίδη πάρθηκε δύο ημέρες μετά τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής και την βαριά ήττα από τον Ιπποκράτη στην Κω, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας. Το διοικητικό συμβούλιο των Σαντορινιών έκανε δεκτή την παραίτηση του έμπειρου τεχνικού κι έτσι το διαζύγιο βγήκε με κοινή συναίνεση.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου θεωρεί πως η κίνηση αυτή θα λειτουργήσει σαν γερό ….ηλεκτροσόκ προς τους παίκτες και η ομάδα θα ξεκινήσει να ρολάρει από την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην ΑΕ Πεντέλης εκτός έδρας, όπου στον πάγκο θα κάθεται εκτός απροόπτου ο Πεταλωτής.

Σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό τομέα στο ματς με την Νίκη Αμαρουσίου, στο οποίο η Σαντορίνη ηττήθηκε με 81-76, αν και δεν αγωνίστηκαν οι Μίλος Σάκοτα και Στράτος Παπαδόπουλος, νοκ άουτ τέθηκε για δύο ημέρες ο Ηλίας Κυριακόπουλος, ο οποίος ήταν ένα από τα … θύματα από το παιχνίδι με τους αγκώνες του Γιώργου Οικονόμου της Νίκης.

KONSTANTINIDIS VLAVIANOS

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares