Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 19:01

Το τιμόνι της ΑΕΣ –ξανά- στον Πεταλωτή…

Σε λύση εκ των έσω προχώρησε η διοίκηση της ΑΕ Σαντορίνης για την κάλυψη της θέσης του προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Σεραφείμ Σφήκα.

Οι διοικούντες τον θηραϊκό σύλλογο επέλεξαν να δώσουν το τιμόνι της ομάδας στον Χάρη Πεταλωτή, ο οποίος ήταν εκείνος που έκατσε στον πάγκο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Πεντέλης για την 4η αγωνιστική, όταν αποχώρησε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης και πριν προσληφθεί ο Σφήκας.

Ο Πεταλωτής απάντησε θετικά στην πρόσκληση της διοίκησης να αναλάβει τους «κυανέρυθρους» αυτή τη χρονική στιγμή και ήδη από χθες Τρίτη έπιασε δουλειά εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής.

Άπαντες στο νησί των Κυκλάδων τρέφουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Πεταλωτή, ο οποίος βρίσκεται εκεί τα τελευταία έξι χρόνια, είναι προπονητής των ακαδημιών της ΑΕΣ, ενώ είναι καθηγητής στο Επαγγελματικό Λύκειο και εκτελεί χρέη υποδιευθυντή.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades” ο Σφήκας φεύγοντας το βράδυ της Κυριακής από την Σαντορίνη σε τετ α τετ που είχε με τον Πεταλωτή του είπε πως «είσαι ένα αξιόλογο άτομο, με γνώσεις και εμπειρίες και θεωρώ πως είσαι ο πιο κατάλληλος να προσφέρεις αυτή τη στιγμή στην ομάδα».

Σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό τομέα το απουσιολόγιο του Πεταλωτή για το ματς της Κρήτης είναι λευκό. Ο Ηλίας Κυριακόπουλος, έπειτα από ένα μήνα απουσίας επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον ώμο κι έτσι ο 22χρονος αθλητής τίθεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στην κορυφή οι Βετεράνοι Οι διαιτητές της Γ' Εθνικής »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares