Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 18:51

Έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε… [pics]

Προσπάθησε να πάρει το πρώτο του εκτός έδρας ροζ φύλλο αγώνα, αλλά αυτό δεν έφτασε… Κάτι το γεγονός πως οι παίκτες του είχαν να πατήσουν παρκέ σχεδόν έναν μήνα (από 27/11 κόντρα στον Πόλις Καλλιθέας), κάτι τα διαιτητικά λάθη των Ντάνου, Τσιμπούρη ήρθαν να ολοκληρώσουν την ήττα του Πανναξιακού από τον Άρη Νίκαιας στο κλειστό του Πλάτωνα με σκορ 75-72 στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Νότου.

Το τελικό σκορ σαφέστατα αδικεί την ομάδα της Νάξου, η οποία παρουσιάστηκε ανώτερη σε όλη σχεδόν την διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσε να φύγει με το “διπλό” από την Αθήνα, αν στα τελευταία κρίσιμα λεπτά οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα ήταν πιο ψύχραιμοι.

Η ήττα αυτή έχει φέρει τον Πανναξιακό στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο εκκρεμεί η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ Νάξου για την 9η αγωνιστική με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής να είναι η Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017.

Από τον Άρη Νίκαιας ξεχώρισαν οι Κόλλιας και Στέφος, οι οποίοι σημείωσαν από 13 και 16 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο πρώην πλέι μέικερ του Πανναξιακού, ο Παύλος Καρβούνης φάνηκε μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου και πέτυχε 7 πόντους.

Όσο για τους φιλοξενούμενους; Θα ήταν αδικία αν λέγαμε πως υστέρησε κάποιος, αφού όλοι τους έβγαλαν “ασπροπρόσωπο” τον προπονητή τους. Ο Πολίτης ήταν δεινός εκτελεστής από την περιφέρεια, ο Γεωργιάδης έκανε αθόρυβη δουλειά, ο Τζίμης ήταν η αποκάλυψη του ματς με τους 17 πόντους και το περίσσιο πείσμα του, ο Δαχρετζής ήταν ο σταθερά καλός αγωνιστικά και με πάθος Δαχρετζής, ο Καδηγιαννόπουλος τα πήγε περίφημα, ο Μυλωνάς εξίσου καλός, ο Σβορώνος όποτε χρειάστηκε έβαλε το χεράκι του, ενώ πολύ καλή η παρουσία του Μάκου που βοήθησε την ομάδα του στα μέγιστα. Ο Μάκαρης από την άλλη πλευρά αγωνίστηκε απειροελάχιστα (20''), αφού ήταν απροετοίμαστος κι ο Βάβουλας προτίμησε να μην τον ρίξει σε όλη τη μάχη.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανναξιακός έβρισε δίχτυ μόνο με τρίποντα. Είτε έξω από την γραμμή των 6μ.75εκ., είτε από καλάθι και φάουλ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η πιεστική άμυνα των νησιωτών μετέτρεψε το 21-21 σε 21-32 με λέι απ του Γεωργιάδη και το ημίχρονο τους βρήκε μπροστά με +4 (32-36).

Στην επανάληψη οι παίκτες του Μάιου Κωνσταντινίδη γύρισαν το ματς. Εκμεταλλεύτηκαν το 4ο φάουλ του Καδηγιαννόπουλου και με ένα σερί 13-0 μετέτρεψαν το 42-44 σε 55-44 με δύο εύστοχες βολές του Καρυπίδη.

Γκραν γκινιόλ ήταν η τελευταία περίοδος. Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ με τον Πανναξιακό να ξεφεύγει με τέσσερις (63-67) με δύο συνεχόμενα  τρίποντα των Πολίτη και Τζίμη. Το πέμπτο φάουλ του Δαχρετζή, τα λάθος σφυρίγματα των διαιτητών έφεραν εκνευρισμό στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν 73-72. Οι δύο άστοχες βολές του Καδηγιαννόπουλου στο φινάλε δεν άλλαξαν το τελικό σκορ (75-72) κι έτσι ο Άρης Νίκαιας πήρε τη νίκη και παράλληλα έσπασε το αρνητικό σερί (0-2) που είχε από πέρυσι, αφού και στις δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων είχε ηττηθεί (68-71 στη Νίκαια και 83-82 στη Νάξο).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντάνος, Τσιμπούρης

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-15, 32-36 (ημίχρονο), 57-53, 75-72.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Κωνσταντινίδης): Γεωργουσόπουλος 2, Καρβούνης 7 (1), Σκιαθιτης, Θαλασιννός 8 (2), Γαλίτης 3, Κόλλιας 13, Στέφος 16, Δρίβας 14 (2), Αντωνούσος , Καρυπίδης 12.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βάβουλας): Πολίτης 8 (2), Μάνος, Αρτσάνος, Γεωργιάδης 11 (2), Καραγιάννης, Τζίμης 17 (2), Μάκαρης, Δαχρετζής 14 (1), Καδηγιαννόπουλος 5, Μυλωνάς 4, Σβορώνος 5, Μάκος 8.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares