Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 19:31

Νίκη πρωτιάς για τους Έφηβους του Περιστεριώνα

Την τρίτη σερί τους νίκη πέτυχαν σήμερα οι έφηβοι του Περιστεριώνα. Η ομάδα της Τήνου επικράτησε στο πλαίσιο της τελευταία αγωνιστικής του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος Κυκλάδων, το αντίστοιχο τμήμα της Άνδρου με σκορ 66-42 και παρέμεινε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη δεν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να τους βρει πίσω η πρώτη δεκάλεπτος με 14-21. Το κουμπί όμως γύρισε στην δεύτερη περίοδο και το αγωνιστικό κλίμα να αλλάζει κατακόρυφα με τους «κυανέρυθρθους» να τελειώσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 31-28.

Οι αθλητές του Τηνιακού σωματείου μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αποφασισμένοι να τελειώσουν νωρίς την δουλειά, έτσι, ολοκλήρωσαν την τρίτη δεκάλεπτος με επιμέρους σκορ 25-11 ενώ στην τελευταία περίοδο δεν είχαμε κάποια αλλαγή στο ρυθμό του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και να το κατακτούν με 10-03. Μια νίκη όπως είπαμε και σε προηγούμενη μας ανάρτηση πολύ σημαντική διότι δίνει στους εφήβους τη δυνατότητα να βλέπουν από το "ταβάνι" τους υπολοίπους διεκδικητές της κορυφής του ομίλου.

Ο Περιστεριώνας έχει τρείς νίκες και μια ήττα αυτή από την ομάδα της Μυκόνου και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας 7 βαθμούς, όσους και οι ΑΟ Μυκόνου και ΑΟ Ερμούπολυς.

Το θετικό για τους Τηνιακούς είναι ότι όλα τα παιχνίδια που έρχονται για την τελική κατάταξη του ομίλου είναι στην έδρα τους, μια έδρα που για ακόμα μια φορά έπαιξε το δικό της ρόλο, ο κόσμος από νωρίς βρέθηκε στο γήπεδο και γέμισε το "Τήνια" με ένα και μόνο σκοπό, να σπρώξει την ομάδα στη νίκη.

Έφηβοι Περιστεριώνας – ΑΟ Άνδρου: 66 - 42

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14 – 21, 17 – 07, 25 – 11, 10 - 03

Τ.Α.Κ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Βιδάλης Α.): Δεληγιάννης Θ. 4, Παγανέλης Ν., Νάζος Μ. 3 (1), Γιαβρεδέλης Θ. 16 (1), Μπινιάκου Μ. 2, Ρουγγέρης Α. 12 (1) (Αρχ), Βοϊνάς Π. 16 (2), Σουράνης Κ. 6, Βιδάλης Π. 3 (1), Πετρόπουλος Γ. 2, Μελισσουργός Δ. 2 .

Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ (Μουστάκας Κ.): Μπέλλο Α. 12 (3) , Σαλιάι Ε. 4 (Αρχ), Γκάνας Κ., Βρεττός Ι., Πάπα Φ., Μπουρίκας Φ. 6, Ανύσης Β. 4 (1), Κωνσταντής Β., Παντζόπουλος Α. 12 (1), Μενδρινός Χ., Κορόνι Ε. 4

Η βαθμολογία

ghdjdk.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Βαγγέλης Ζαλώνης

Ενημέρωση για το νησί της Τήνου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares