×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 21:46

Ο Αντώνης Δαχρεντζής στην κορυφαία 5άδα της 15ης αγωνιστικής!

Την..τιμητική της έχει αυτές τις ημέρες η ομάδα Μπάσκετ του Πανναξιακού. Δεν είναι μόνο η μεγάλη νίκη επί της Νίκης Αμαρουσίου που «φούντωσε» τις ελπίδες περί παραμονής. Είναι και η συνολική απόδοση των παικτών του ΠΑΟΝ.

Ένας εξ αυτών είναι ο Αντώνης Δαχρεντζής, ο οποίος στην Κυριακάτικη αναμέτρηση, πήρε από το χέρι την ομάδα (23 πόντους) και την οδήγησε στην άνετη, όπως εξελίχτηκε, επικράτηση.


16652667_1910176055893656_1956950764_n.jpg

Αποτέλεσμα αυτού; Ο Αντώνης Δαχρεντζής να βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα της 15ης αγωνιστικής, με το Superbasket.gr να κάνει εκτενή αναφορά στο όνομά του.

1) Αντώνης Δαχρεντζής (Πανναξιακός)

16650213_1910176062560322_989618353_n.jpg

Διανύει μία εκπληκτική χρονιά και είναι ο μπροστάρης σε μία χρονιά που προμηνυόταν δύσκολη για τον Πανναξιακό, λόγω των θερινών προβλημάτων που είχε αντιμετωπίσει. Με την Νίκη Αμαρουσίου, ήταν ξανά εκείνος που πήρε την ομάδα από το χέρι και την οδήγησε στο μεγαλύτερο φετινό της θρίαμβο, με τον οποίο «βροντοφώναξε παρούσα» στη «μάχη» της παραμονής. Με 23 πόντους, τρία τρίποντα και αμέριστη συμμετοχή στη δημιουργία, ο Αντώνης Δαχρεντζής «σκότωσε» την άμυνα των ομάδας των Βορείων προαστίων και συνέβαλε καταλυτικά σε ένα αποτέλεσμα που δικαίως πανηγυρίστηκε έξαλλα.

16650572_1910176065893655_1996385309_n.jpg

Οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες που συμπληρώνον το παζλ είναι οι εξής:

2) Αλέξανδρος Στεφάνου (Προμηθέας Χαλανδρίου)

Χαιρόμαστε που στους κορυφαίους της αγωνιστικής βρίσκεται άλλος ένας νεαρός παίκτης, που σε «επικίνδυνη» αποστολή είχε… το θράσος να ηγηθεί της ομάδας του και να την οδηγήσει σε μία νίκη από «χρυσάφι». Αυτό ίσχυσε για τον 21χρονο Αλέξανδρο Στεφάνου, ο οποίος είναι το φετινό «λαχείο» του Προμηθέα Χαλανδρίου, καθώς κατάφερε να τον κρατήσει παρότι εκείνος είχε κάνει προετοιμασία με τον Κάδμο. Ο ίδιος «βομβάρδισε» με 22 πόντους και έξι τρίποντα το καλάθι του Πόλις Καλλιθέας και χάρισε την ελπίδα στην ομάδα του, προκειμένου να συνεχίσει με ανεβασμένη ψυχολογία στην προσπάθεια να επιβιώσει, μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι που επίσης βίωσε.

3) Σωτήρης Τσιριμώκος (Κάδμος)

Μία ολοκληρωτική του εμφάνιση τελείωσε με ένα ονειρεμένο buzzer beater, για να… πέσει «ξερός» ο Άρης Νικαίας. Ο Σωτήρης Τσιριμώκος γλίτωσε τον Κάδμο με 15 πόντους και πέντε τρίποντα (ένα εξ αυτών το «φαρμακερό»), για ένα αποτέλεσμα που χρειαζόταν για πολλούς λόγους. Οι Θηβαίοι, με αυτόν τον τρόπο, έμειναν στην τετράδα και αυτό που θέλουν, είναι οι νίκες που όχι μόνο θα τους σταθεροποιήσουν, αλλά θα τους δώσουν σαφές το αίσθημα ασφάλειας. Ίσως η αρχή να έγινε στην Νίκαια, με το σουτ του πολύπειρου σουτέρ.

4) Γιάννης Καράμπαμπας (Διαγόρας Δρυοπιδέων)

Πριν το μεγάλο τρίποντο του Μιχάλη Καρασταμάτη, μαζί με τον Ευθύμη Καραλή ήταν οι παίκτες που έκαναν τρομερή δουλειά και κρατούσαν τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, στην πολύ δύσκολη δοκιμασία με τον Λοκρό Αταλάντης. Ο ίδιος κέρδισε πολλές «μάχες» και οι 23 του πόντοι με δύο τρίποντα αποτέλεσαν τρόπον τινά τον «παράγοντα Χ» για την νίκη της ομάδας από το Αιγάλεω. Ο Γιάννης Καράμπαμπας, βασικά, αποτελεί άλλη μία απόδειξη για το γεγονός ότι από το σύνολο του Σπύρου Σαμόλη τελικά δεν ξέρεις… ποιος θα προλάβει πρώτος να σου κάνει τη «ζημιά».

5) Αντώνης Ασημακόπουλος (Ιπποκράτης Κω)

Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε πολλά σχόλια να προσθέσουμε για όσα έχει κάνει φέτος. Ίσως το μόνο που έχουμε… παραλείψει να αναφέρουμε, είναι ότι έχει βάλει δυνατή υποψηφιότητα για παίκτης της χρονιάς στην φετινή Γ’ Εθνική. Μπορεί ο Ιπποκράτης να έκανε «περίπατο» στη Σαντορίνη, αλλά δεν περνούν απαρατήρητοι οι 25 πόντοι που πέτυχε… στο ρελαντί, κάνοντας «πάρτι» με κάθε αντίπαλό του, στο ιδιαίτερο κυκλαδίτικο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Αντώνης Ασημακόπουλος, οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Κώους στην άνοδο και αν συνεχίσει στο ίδιο, όντως δεν το αποκλείουμε τελικά να είναι ο κορυφαίος μεταξύ… πολλών κορυφαίων.

Ενώ κορυφαίος προπονητής:

Γιώργος Μελέτης (Προμηθέας Χαλανδρίου)

Αρκετοί προπονητές θα μπορούσαν από τον όμιλό του να είναι σε αυτή τη θέση, αλλά επιλέγουμε τον Γιώργο Μελέτη για το εμφατικό «διπλό», σε ένα παιχνίδι που φάνταζε ως η τελευταία ευκαιρία για Πόλις και Προμηθέα να κερδίσουν την ελπίδα. Οι παίκτες του όχι μόνο ανταποκρίθηκαν, αλλά κατάφεραν προοδευτικά να επιβάλουν το ρυθμό τους και να κυριαρχήσουν, με το δεύτερο ημίχρονο να τους ανήκει ολοκληρωτικά και να φεύγουν δικαίως χαμογελαστοί από το Κλειστό Εθνικής Αντιστάσεως. Δεν είναι, δηλαδή, μόνο το εκτός έδρας αποτέλεσμα, αλλά και η εικόνα του αγώνα που έπεισε πως ο σύλλογος των Βορείων προαστίων θα είναι… πολύ σκληρός για να πεθάνει.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares