Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 19:41

Τιμήθηκε από τους προπονητές ο Κωνσταντινίδης

Ο προπονητής κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης τιμήθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ) για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχε με την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης.

Συγκεκριμένα σε εκδήλωση του Σ.Ε.Π.Κ., που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 5 Φεβρουαρίου 2017, απονεμήθηκε στον προπονητή κ. Κωνσταντινίδη τιμητική διάκριση για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία με την Α.Ε. Σαντορίνης.

Ο προπονητής που οδήγησε την ΑΕ Σαντορίνης στην πιο σημαντική διάκριση της ιστορίας της, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, ευχαρίστησε τους παίκτες του, τον συνεργάτη του κ. Γιάννη Δεμερτζίδη και τα μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε.Σ. για την άψογη συνεργασία και την ευκαιρία που είχε να εργαστεί στο νησί μας και ευχήθηκε από καρδιάς στην ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της για το 2017.

Η οικογένεια και το Δ.Σ. της Α.Ε. Σαντορίνης συγχαίρει τον προπονητή κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη και του εύχεται η πορεία στον αθλητισμό να του χαρίσει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και αξέχαστες ευτυχισμένες στιγμές.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares