Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 01:16

Κρίσιμη αναμέτρηση με τη Νίκη Αμαρουσίου

Για την κρίσιμη αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας ταξιδεύει το ανδρικό τμήμα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Νίκη Αμαρουσίου το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο 2ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου (Κλειστό Κοκκινιάς), σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια των δύο ομάδων μετά τις ήττες από Πανναξιακό για την Νίκη και από τον Ιπποκράτη για την ΑΕ Σαντορίνης.
Η Νίκη Αμαρουσίου θέλει την νίκη για να μην μπει σε περιπέτειες όσο αφορά την υπόθεση παραμονή, ενώ η ΑΕ Σαντορίνης παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να ξεφύγει από τους τρεις τελευταίους την κατηγορίας, αλλά και να βρεθεί σε πιο κοντινή απόσταση από Νίκη και Ο.Φ.Η.

Ευχόμαστε στους αθλητές μας, στον προπονητή κ. Χάρη Πεταλωτή και σε όλα τα μέλη της αποστολής να αγωνιστούν θετικά και να έχουν καλή επιτυχία!

Η παρουσία των φίλων της Σαντορίνης, που θα βρεθούν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα του νησιού μας κρίνεται αναγκαία και πολύτιμη! Σας θέλουμε δίπλα μας και σας ευχαριστούμε!

ΑΕ Σαντορίνης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares