×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 14:52

Ήττα στην εκπνοή για τον Πανναξιακό από τον Έσπερο [pics]

Την εντός έδρας ήττα από την ομάδα του Έσπερου Λαμίας με 71-74 γνώρισε ο Πανναξιακός στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, σε αγώνα που ολοκληρώθηκε προ λίγου στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου.

Άδικη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ήττα που γνώρισε προ λίγου η ομάδα του Πανναξιακού από τον Έσπερο Λαμίας, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν καλύτεροι οι γηπεδούχοι, με εξαίρεση την 3η περίοδο όπου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν σκορ ασφαλείας, όπου και το διατήρησαν μέχρι την λήξη του αγώνα. Οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα κατέθεσαν ψυχή και σώμα για να κατακτήσουν το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα, ωστόσο ο Έσπερος είχε τις λύσεις και έτσι πήρε τη νίκη με 71-74, που τον διατήρησε κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Μπήκε δυνατά ο Πανναξιακός

Στη πρώτη περίοδο οι γηπεδούχοι μπήκαν με τον αέρα του..Περιστερίου και έτσι στην αρχή πήραν τον έλεγχο του αγώνα. Το σκορ έφτασε γρήγορα γρήγορα στο 12-8 με λέι απ του Τζίμη, με τον Έσπερο να προσπαθεί από την γραμμή του τρίποντου κυρίως να απειλήσει. Το 16-12 στο τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά.

Στην δεύτερη περίοδο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε. Η διαφορά έφτασε στο 28-22 με τρίποντο του Σβορώνου, ο οποίος για ακόμη ένα παιχνίδι βοήθησε πολύ την ομάδα του. Ωστόσο ο Έσπερος βγήκε στην αντεπίθεση και με συνεχόμενους πόντους κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ (29-30) με εύστοχη προσπάθεια του Σέτου, που ήταν από τους κορυφαίους των φιλοξενούμενων. Ο Πανναξιακός με δύο βολές του Δαχρετζή προηγήθηκε εκ νέου με 31-30, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 32-34.

Καθοριστική η 3η περίοδος για το ματς

Η 3η περίοδος ήταν ίσως και το σημείο κλειδί για την έκβαση του ματς. Οι φιλοξενούμενοι από το 32-34 έφτασαν ακόμα και την διαφορά στο +15 (32-47) με τον Πανναξιακό να πετυχαίνει το πρώτο του καλάθι από τον Πολίτη. Η παρουσία του Καδηγιαννόπουλου ωστόσο, βοήθησε τον Πανναξιακό να μην ξεφύγει κι άλλο η διαφορά, πετυχαίνοντας κρίσιμους πόντους. Το τέλος της περιόδου βρήκε τον Έσπερο μπροστά με 46-57.

Παραλίγο τούμπα το παιχνίδι

Στη τέταρτη και  τελευταία περίοδο ο ΠΑΟΝ όπως ήταν φυσιολογικό αντέδρασε και με τη βοήθεια του κόσμου του, όπου για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι έδωσε βροντερό παρών, έφτασε να κυνηγάει ακόμα και τη νίκη! Το 52-59 από τον Σβορώνο και το 58-61 από τον Πολίτη, έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι το ματς μπορεί να γυρίσει. Οι Παναγιωτίδης, Σοφογιάννης όμως πήραν τον Έσπερο από το χέρι και με πολύ κρίσιμους πόντυς τον κράτησαν μπροστά στο σκορ, ακόμα και όταν ο Πανναξιακός πίεζε πολύ. Το τρίποντο από τον Ξηρό 1:02 πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση «σκότωσε» τους γηπεδούχους οι οποίοι στο τέλος επιχείρησαν τρεις συνεχόμενες φορές να ισοφαρίσουν από την γραμμή του τρίποντου, χωρίς ωστόσο να βρουν στόχο. Κάπως έτσι ήρθε το τελικό 71-74, αφήνοντας για ακόμα ένα μεσημέρι τους παίκτες του Τάσου Βάβουλα με την πικρία, παρά την πολύ καλή τους εμφάνιση, απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα της κατηγορίας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-12, 32-34, 46 -57, 71-74

Πανναξιακός ΑΟΝ (Τάσος Βάβουλας): Πολίτης 8 (2), Σβορώνος 10, Καλαβρός, Αρτσάνος, Γεωργιάδης 4, Καραγιάννης, Τζίμης 8 (1), Μάκαρης 1, Μάκος 2. Δαχρετζής 20 (4), Καδηγιαννόπουλος 11 (1), Μυλωνάς 7.

Έσπερος Λαμίας (Σοφογιάννης Γ.): Ρόκας 14 (3), Φραγκιαλάκης, Σέττος 14 (3), Αργύρης, Ξηρός, Παναγιωτίδης 17 (1), Φύκας 1, Σοφογιάννης 9 (1), Φούντας Ηλ. 4, Ζαχαράκης 8 (2), Τσαπουρνής, Παπαργυρόπουλος 7

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares