Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 18:09

Μαθήματα … μπάσκετ από τον Πανναξιακό

Εάν θέλει μία ομάδα να έχει γερές βάσεις και συνέχεια στην …ζωή της οφείλει να δημιουργήσει εκείνα τα θεμέλια που θα της δίνουν δύναμη ώστε να αντλεί αθλητές από τις ακαδημίες της και να μην αιμορραγεί οικονομικά.

Και πως γίνεται αυτό; Μόνο μέσα από την ανάπτυξη των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής. Και όταν μάλιστα υπάρχει η αρωγής της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τότε οι ομάδες στο χώρο ευθύνη της θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένες. Μία απ’ αυτές είναι ο Πανναξιακός ΑΟΝ ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο (25-26 Μαρτίου) διοργάνωσε τουρνουά μπάσκετ αναπτυξιακών τμημάτων και οι λιλιπούτειοι φίλοι του μπάσκετ (αγόρια και κορίτσια) είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα πρώτα βήματα στο χώρο του αθλητισμού. Το διασκέδασαν αρκετά και οι προπονητές της ομάδας είχαν την ευκαιρία να κάνουν και ένα πρώτο σκάουτινγκ για τις δυνατότητες που έχουν οι αθλητές… Κι όλα αυτά χάρη στην βοήθεια της περιφέρειας και του Αντιπεριφερειάρχη κου Μαργαρίτη.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου από τον Πανναξιακό ΑΟΝ

«Με επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά Μπάσκετ Αναπτυξιακών Τμημάτων του Σωματείου μας που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Νάξου το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου με την συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι μικροί μας αθλητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την χαρά του αθλήματος βελτιώνοντας τις τεχνικές τους και να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες  που τόσο λείπουν από τα παιδιά των νησιών μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Αντιπεριφερειάρχη και Έπαρχο Νάξου Κον Ιωάννη Μ. Μαργαρίτη που πάντα στέκεται αρωγός στο δύσκολο έργο του Σωματείου μας και η βοήθειά του μας είναι πολύτιμη».

Πηγή: naxospress.gr

bask2.jpg

bask1.jpg

bask3.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares