Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 12:27

Επιτέλους! Το 2ο LG AegeanBall Festival, μετράει αντίστροφα!

Σας το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή, πως ήρθε για να… μείνει! Μετά το ιστορικό για μας και τη Σύρο καλοκαίρι του 2016, όπου το LG AegeanBall Festival έκανε την πρεμιέρα του και σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα, έρχεται και το LG AegeanBall Festival 2017!

Είστε έτοιμοι; Από τη Τετάρτη 28 Ιουνίου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουλίου που θα έχουμε τη κορύφωση και το νέο πρωταθλητή, η καρδιά του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο θα χτυπάει δυνατά στη Σύρο!

Την επόμενη εβδομάδα, θα ανακοινωθούν όλες οι κατηγορίες για τους συμμετέχοντες και μέσα από τη φόρμα της εγγραφής της επίσημης ιστοσελίδας μας, θα μπορείτε να εγγραφείτε και να πάρετε θέση για το μεγάλο γεγονός με την δική σας ομάδα!

Αρκεί να… προλάβετε!

Ένα επίσημο 3×3 τουρνουά υπό την αιγίδα της FIBA, που από το πρώτο καλοκαίρι έγινε θεσμός, χάρη στο κόσμο που το αγκάλιασε και το υποστήριξε με εκπληκτικό τρόπο. Όλοι καταλάβατε από τη παρθενική του χρονιά πως το μπάσκετ που λατρεύουμε είναι μόνο η αφορμή και δεν μετράει τόσο ποιος θα κατακτήσει το τουρνουά.

Πρόκειται για ένα αθλητικό, τουριστικό, πολιτιστικό, οικογενειακό, καλοκαιρινό μα πάνω από όλα ανθρωποκεντρικό Event , που συνδυάζει τα πάντα. Υψηλού επιπέδου μπάσκετ, ευκαιρία για διακοπές και ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, υγιή αθλητικά και κοινωνικά μηνύματα για μικρούς και μεγάλους και φυσικά παρέχει την ευκαιρία στους κατοίκους της Σύρου και σε όλους τους επισκέπτες να δουν από κοντά τα είδωλά τους.

Τον Ιούλιο του 2016 δεκάδες μεγάλα αστέρια… παρέλασαν από την Κεντρική Πλατεία του Νησιού και το ίδιο θα συμβεί και το καλοκαίρι που μας έρχεται με ακόμα μεγαλύτερη… διεθνοποίηση του τουρνουά που έγινε θεσμός άμα τη γέννησή του!

Ο άνθρωπος που έκανε το όραμά του πράξη, η ψυχή και ο… ηγέτης του LG AegeanBall Festival, Γιώργος Πρίντεζης, ανυπομονεί για να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να ζήσει ξανά μια νέα, αξέχαστη εμπειρία. Μαζί με πολλά μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και όλους εσάς!

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: Ειλικρινά, ανυπομονώ να το ζήσω ξανά!

D_37983-750x500.jpg

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας σχολίασε στο www.aegeanball.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινήσαμε να μετράμε αντίστροφα για το 2ο LG AegeanBall Festival! Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν χρόνια, καταφέραμε να το κάνουμε το περσινό καλοκαίρι για πρώτη φορά και δεν φανταζόμουν πως με το “καλημέρα” θα εξελιχθεί σε θεσμό και θα πάει τόσο καλά.

Μου έδωσε πολύ μεγάλη χαρά γιατί είδα πάρα πολύ κόσμο να είναι χαρούμενος! Πάνω από όλα οι άνθρωποι του νησιού που αγαπάω και είναι το σπίτι μου, της Σύρου κι έπειτα όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην τέλεση του Event από κάθε μετερίζι.

Από τους καλεσμένους μας που το ευχαριστήθηκαν και πέρασαν όμορφα, μέχρι όσους δούλεψαν για την διοργάνωση και φυσικά τους εθελοντές στους οποίους χρωστάμε ευγνωμοσύνη. θα χρησιμοποιήσουμε την περσινή εμπειρία και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να χαρίσουμε ξανά κάτι δυνατό στο κόσμο.

Σας καλώ να βάλετε ως προτεραιότητα τη Σύρο και το LG AegeanBall Festival από τις 28 Ιούνη ως τις 2 Ιούλη. Αυτό που με καθιστά περήφανο, είναι πως έχουμε δημιουργήσει ένα Event που ξεπερνάει τα όρια του μπάσκετ και του αθλητισμού.

Εχει έντονες τουριστικές, πολιτιστικές και ανθρώπινες προεκτάσεις και πιστεύω πως αποτελεί ένα πρότζεκτ – πιλότο και οδηγό για ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις, που θα έχουν ως στόχο να ερχόμαστε όλοι πιο κοντά και να στέλνουμε δυνατά και υγιή μηνύματα σε όλους και πάνω από όλα στις νέες γενιές. Το έχουμε ανάγκη ως κοινωνία και ως χώρα.

Τα λέμε στη Σύρο, ξέρετε πια ότι εκεί θα δείτε μαζεμένα πολλά αστέρια του μπάσκετ και όποιος μπορεί και το λέει η… καρδιά του, μπορεί να έρθει και όχι απλά να μας δει, αλλά να μας ανταγωνιστεί και γιατί όχι αν το αξίζει, να κερδίσει το τουρνουά και να πάρει τα μεγάλα δώρα. Σας περιμένουμε”!

Γιώργος Μαραγκός: Καλως ορίσατε στο… αξεπέραστο γεγονός!

D_37450-750x500.jpg

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, που από την πρώτη στιγμή στήριξε με όλες του τις δυνάμεις την ιδέα και συνετέλεσε με πρωταγωνιστικό ρόλο στο να μετατραπεί σε… γεγονός, απευθύνει το δικό του καλωσόρισμα!

“Φίλες και φίλοι, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης καλωσορίζει το 2ο LG AegeanBall Festival, το μοναδικό και αξεπέραστο αθλητικό, τουριστικό και φιλανθρωπικό event του καλοκαιριού, που πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δεδομένα εντός και εκτός Ελλάδας. Για μία ακόμη χρονιά, η Σύρος θα φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού, ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ, σε αγώνες 3×3 και διαγωνισμούς δεξιοτήτων, σε γήπεδα ειδικά διαμορφωμένα στην πλατεία Μιαούλη, μπροστά από το εμβληματικό Δημαρχείο μας.

Με πρωτοπόρο τον Γιώργο Πρίντεζη, τον εμπνευστή και την «ψυχή» του LG AegeanBall, σας προσκαλούμε στο όμορφο νησί μας και σας υποσχόμαστε ότι θα ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές σε αυτή την μαγική γιορτή του μπάσκετ. Το πρώτο LG AegeanBall Festival εντυπωσίασε, το δεύτερο, όμως, θα σας “κόψει” την ανάσα!

Γεωργία Σταυροπούλου: Η LG συνεχίζει στο πλάι του AegeanBall!

D_39761-750x500.jpg

Η LG ήταν η εταιρία που από την πρώτη στιγμή πίστεψε πολύ στο όραμά μας και στο όλο πρότζεκτ, μας στήριξε με πράξεις, έχει μερίδιο στην περσινή μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει να στηρίζει δυναμικά ως Χρυσός Χορηγός Ονομασίας και το 2ο LG AegeanBall Festival.

Η Γεωργία Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Eλλάδας, εξηγεί τους λόγους που η LG ήταν και παραμένει πρωταγωνιστής – Χορηγός!

“Για δεύτερη χρονιά ως Χρυσός Χορηγός Ονομασίας συνεχίζουμε να στηρίζουμε το LG AegeanBall, μια διοργάνωση που προάγει τις αξίες του πολιτισμού, του αθλητισμού και του τουρισμου στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, το όμορφο νησί της Σύρου.

Στην LG Ελλάς, πιστοί στη φιλοσοφία μας, συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες με πολιτιστικό χαρακτήρα που αναδεικνύουν το αθλητικό ιδεώδες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν στην κοινωνία όπου δραστηριοποιούμαστε.

Θα είμαστε και φέτος λοιπόν στη Σύρο για να διαδώσουμε το θετικό μας μήνυμα, ‘Life Is Good, η Ζωή είναι Ωραία όταν συμμετέχεις’ και είμαστε έτοιμοι μέσα από τις δράσεις, μας να προσφέρουμε μία μοναδική τεχνολογική εμπειρία και αξέχαστες στιγμές στους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες”.

Ο κύβος ερρίφθη! Σημειώστε τις ημερομηνίες και μην κανονίσετε τίποτε άλλο από τις 28 Ιούνη ως τις 2 Ιούλη του 2017! Ραντεβού στη Σύρο, να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί!

Από την δική μας πλευρά υποσχόμαστε πως θα δουλέψουμε σκληρά και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προσφέρουμε μια ακόμα πιο άρτια διοργάνωση και θα χρησιμοποιήσουμε την περσινή εμπειρία για να βελτιωθούμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

* Την διοργάνωση φέτος έχει αναλάβει η εταιρία PROGAME AE, Ριζαρείου 12, Χαλάνδρι, ΤΚ 15233. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106800177
* Υπεύθυνη για την διεξαγωγή του τουρνουά είναι η TCS sports & corporate events.

Πηγή: aegeanball.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares