Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 00:08

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών και κόσμος στο πλάι του Πετρόπουλου

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων με ανακοίνωση τους απαντά στον κ. Γιάννη Δελώτη, ο οποίος ως πατέρας Αθλήτριας του Περιστεριώνα κατήγγειλε κακή διαιτησία και παράλληλα κακή συμπεριφορά από τον διαιτητή κ. Χρήστο Πετρόπουλο.

Ο Παριανός διαιτητής όμως, εκτός του Σύνδεσμο στον οποίο ανήκει, έτυχε και της στήριξης πλήθους κόσμου, οι οποίοι στάθηκαν στο πλάι του με ευνοϊκά σχόλια στη σελίδα του facebook του S.C., ενώ υπήρξαν και κάποιες αρνητικές αναφορές. Όλα τα σχόλια σας τα παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων:

Σε συνέχεια της καταγγελίας του Κου Δελώτη Ιωάννη κατά του μέλους μας Κο. Πετροπουλο Χρήστο, ο Σύνδεσμος αφού έλαβε υπόψη το υπόμνημα που υπέβαλε ο εν λόγω διαιτητής για το θέμα και μετά από επικοινωνία με παράγοντες ομάδων αλλά και διαιτητές που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό δηλώνει τα παρακάτω:

1. Αναγνωρίζουμε πως κατά τη διάρκεια του αγώνα παίκτρια του σωματίου ΤΑΚ Περιστεριώνας δέχθηκε δαγκωνιά από αντίπαλό της σε μια διεκδίκηση της μπάλας. Μια αντιαθλητική πράξη, μεμονωμένη, η οποία δυστυχώς διέφυγε της προσοχής των διαιτητών λόγω της συμπλοκής για τον έλεγχο της μπάλας.

2. Η διαφορά στον καταλογισμό των σφαλμάτων (φαουλ) μεταξύ των 2 ομάδων δεν είναι κριτήριο ''κακής'' διαιτησίας όπως προσπαθεί να υποστηρίξει ο Κος Δελώτης, καθώς ο αριθμός των φάουλ είναι ανάλογος του σκληρού ή οχι παιχνιδιού της κάθε ομάδας.

3. Η καθαρή νίκη της ομάδας της Σαντορίνης δεν αμφισβητήθηκε σε καμία περίπτωση καθώς και το σωμάτιο ΤΑΚ Περιστεριώνας, προς τιμήν του, αναγνωρίζει πως δεν έχασε λόγω διαιτησίας.

4. Όσο για της καταγγελίες για απρεπή συμπεριφορά του Μέλους μας Κο. Πετρόπουλου κατα του Κου Δελώτη αυτά αγγίζουν τα όρια της υπερβολής και της φαντασίας ενός πατέρα που προφανώς, από υπέρμετρο μπασκετικό ζήλο, προσπαθεί να δικαιολογήσει μια ήττα κατηγορώντας τον Διαιτητή. 

Τη στιγμή της συνομιλίας του μέλους μας με τον Κο Δελώτη ήταν παρόντες εκτός απο διαιτητές και παράγοντες οι οποίοι μας δήλωσαν πως το μέλος μας σε καμία στιγμή δεν έβρισε ούτε κινήθηκε απειλητικά προς τον Κο Δελώτη παρα μόνο στην προσβλητική συμπεριφορά του Κου Δελώτη ζήτησε το όνομα του ωστε να γνωρίζει ποιος του επιτίθεται φραστικά και τόσο προσβλητικά.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κυκλάδων στηρίζει το μέλος του Κο. Πετρόπουλο καθώς η διαδρομή του στο χώρο της διαιτησίας σαν μέλος του Συνδέσμου Κυκλάδων αλλα και του Συνδέσμου Κρήτης από τον οποίο προέρχεται δείχνουν έναν άνθρωπο υψηλού ήθους που απέχει από τις συμπεριφορές που του καταλογίζει ο Κος Δελώτης.

Ελπίζουμε για το καλό του αθλήματος αλλά και της διαιτησίας, ενέργειες όπως του Κου Δελώτη κατά τις οποίες η προσωπικότητα και η διαδρομή ενός διαιτητή προσβάλλεται από ανυπόστατες κατηγορίες να μην βρουν συνεχιστές.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς

Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων

Τα σχόλια μέχρι το απόγευμα τις 20/4

2017-04-19_1.jpg

2017-04-20_3.jpg

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares