Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 14:45

Έτοιμος ο Αετός να ανοίξει τα φτερά του και στις Κυκλάδες!

aetos_logo_big

Ένα «νέο» σωματείο, αναμένεται να λάβει μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων από τη νέα μπασκετική περίοδο. Ο Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΘΗΡΑΣ.

Ο ΑΕΤΟΣ από το 2001 μέχρι σήμερα. Κίνητρο η άθληση.

  • Ο αθλητικός σύλλογος καλαθοσφαίρισης «Αετός» Θήρας δημιουργήθηκε το 2001. Ξεκίνησε από μία παρέα παιδιών και η πρώτη επίσημη παρουσία τους στο νησί ως ομάδα έγινε την ίδια χρονιά με τη συμμετοχή τους στο τοπικό τουρνουά.
  • Αυτή η συμμετοχή δημιούργησε ένα ευχάριστα έντονο συναίσθημα ομαδικότητας και διάθεσης για πρόοδο της ομάδας, με αποτέλεσμα να δηλώνει από τότε κάθε χρόνο παρόν στο Τοπικό Τουρνουά Θήρας.

Τα φτερά του αετού

  • Η ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου μαζί με την έντονη διάθεση για συνεχή βελτίωση, τόσο των παικτών της ομάδας όσο και το ανήσυχο προπονητικό δαιμόνιο του Μερκούρη Ζώρζου, οδήγησε στην επισημοποίηση της ομάδας με τη σύσταση του Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΘΗΡΑΣ.
  • Έκτοτε λαμβάνει μέρος σε κάθε τουρνουά basket με πολύ καλές εμφανίσεις και πολλές διακρίσεις. Χαρακτηριστικό του «Αετού» είναι η αγωνιστικότητα των παικτών του και η συνεχής αναζήτηση νέων που αγαπούν το άθλημα. Τα παιδιά που ίδρυσαν την ομάδα πριν από εννέα χρόνια παίζουν ακόμα και τα δύο τελευταία χρόνια ο Αετός συμμετέχει στο Τουρνουά όχι με μία, αλλά με δύο ομάδες.

Και νέες δραστηριότητες

  • Μπορεί η ιστορία Συλλόγου μέχρι τώρα να βασίζεται στην καλαθοσφαίριση, όμως φιλοδοξεί να επεκτείνει την δραστηριότητα του και σε άλλα ομαδικά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, volley ακομα και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.
  • Τα μέλη του «Αετού» αυτή τη στιγμή είναι 26 αθλητές. Μέσα στους στόχους της χρονιάς είναι η προσέλκυση νέων αλλά και παιδιών μικρότερης ηλικίας κυρίως από το Μεγαλοχώρι, Ακρωτήρι, Εμπορείο και την Περίσσα ενώ επιθυμία του συλλόγου είναι να εγγραφούν παιδιά από όλο το νησί.

Ολο και περισσότεροι νέοι

  • Ο Α.Σ. Αετός Θήρας φιλοδοξεί, τώρα που τα μέσα υπάρχουν και η δυνατότητα για ομαδικές δραστηριότητες έχει βρει στέγη, να παρέχει συνεχώς κίνητρα συμμετοχής σε όλο και περισσότερα άτομα.

Οι στόχοι του συλλόγου

  • Οι αθλητές του συλλόγου δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση και επιθυμία του συλλόγου είναι αυτό να συνεχίσει και στο μέλλον. Η άθληση όλο και περισσότερων παιδιών δίνει τρομερή ηθική ικανοποίηση στο σύλλογο και την απαιτούμενη δύναμη να συνεχίζει την δραστηριότητά του. Όραμά του Α.Σ. Αετού Θήρας είναι η άθληση όλο και περισσότερων νέων, και όχι μόνο, αλλά και η συμμετοχή περισσότερων ομάδων στο Τοπικό Τουρνουά με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ομάδας που να εκπροσωπεί το νησί στο Κυκλαδικό Πρωτάθλημα και γιατί όχι και σε Εθνικό επίπεδο.

Δρόσος Αντώνης       Δρόσος Στέλιος        Ζώρζος Μερκούρης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares