Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 22:15

"Κρεμάει" την φανέλα του ο Μάνθος Σοφογιάννης

Κάθε αρχή κι ένα τέλος… Σε ηλικία 38 ετών, ο Μάνθος Σοφογιάννης ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης, την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ύστερα από έξι συνεχόμενες σεζόν στον Έσπερο Λαμίας κι αποτελώντας τον... φύσει και θέση αρχηγό της!!!

Ο πολύπειρος γκαρντ, ύστερα από έξι χρόνια στον σύλλογο του νομού Φθιώτιδας αποφάσισε ότι η φετινή σεζόν να είναι και η τελευταία του ως αθλητής, το οποίο γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του προφίλ στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «μετά την πρώτη μου προπόνηση, στην ηλικία δέκα ετών, ήρθε η ώρα της τελευταίας!».

Sofo_FB.png

Ο Λαμιώτης γκαρντ έχει κάνει μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό μπάσκετ, παίζοντας σε υψηλές κατηγορίες και σε μεγάλες ομάδες, κατά σειρά: ΑΣ Φθιώτις, Γ.Σ Λαμία, Νήαρ Ήστ (πέντε χρόνια Α1), Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας (ένα χρόνο Α1), Ηράκλειο, Χαλκίδα, Ιωνικός Λαμίας, Ερυθραία, Αιγάλεω και Έσπερος.

Παράλληλα έχει αντιμετωπίσει πολύ μεγάλους αθλητές όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Ζέλικο Ρέμπρατσα, ο Ντέγιαν Μποντίρογκα, ο Ντίνο Ράντζα, ο Ντέιβιντ Ρίβερς και ο Μπάιρον Ντίνκινς.  Αυτόν, ωστόσο, που έχει ξεχωρίσει όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στον τοπικό Τύπο της Λαμίας, είναι ο Αυστραλός διεθνής παίκτης Σέιν Χιλ με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Νήαρ Ηστ.

Εδώ και λίγα χρόνια ασχολείται με την προπονητική παράλληλα, στα τμήματα υποδομής του Εσπέρου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν από τους κορυφαίους στην πορεία της ομάδας της Λαμίας στην Γ’ εθνική του μπάσκετ, που λίγο έλειψε να συνδυαστεί με το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Β’ εθνική!

Εμείς, η οικογένεια του “SportCyclades” του ευχόμαστε καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνει από εδώ και στο εξής, να έχει καλή υγεία και τον ευχαριστούμε θερμά που τόσο την περυσινή σεζόν, όσο και τη φετινή μας έκανε την τιμή να τον …φιλοξενήσουμε με συνεντεύξεις του για τους επικείμενους αγώνες κόντρα στον Πανναξιακό για τον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής.

sofo_3.jpg

sofo_1.jpg

sofo_2.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares