×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 15:11

Στη Σύρο, παρέα με Πρίντεζη και Χάινς, ο Σλούκας! [vid]

Στην Ερμούπολη της Σύρου θα βρεθεί αυτό το καλοκαίρι (και) ο Κώστας Σλούκας, για να πάρει μέρος στο τουρνουά 3 on 3 "LG AegeanBall Festival".

Στην Ερμούπολη της Σύρου θα φιλοξενήσει από τις 28 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου το 2ο LG AegeanBall Festival 2017 και παρών σε αυτό θα είναι και ο Κώστας Σλούκας. Ο 27χρονος γκαρντ που κατέκτησε την περασμένη Κυριακή τον τίτλο στην EuroLeague με τη Φενέρμπαχτσε, θα συμμετάσχει μαζί με τον Κάιλ Χάινς στο τουρνουά 3 on 3, το οποίο "γεννήθηκε" πέρυσι από μία ιδέα του Γιώργου Πρίντεζη και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση για το 2ο LG AegeanBall Festival:

"Ο Κώστας Σλούκας έρχεται στη Σύρο για το LG AegeanBall Festival 2017!

Οι μέρες κυλούν, το καλοκαίρι πλησιάζει και το 2ο LG AegeanBall Festival συνεχίζει πυρετωδώς τις προετοιμασίες του! Η Ερμούπολη, η ιστορική πρωτεύουσα της Σύρου, θα βρεθεί και φέτος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς πρόκειται να παρουσιάσει το πιο πλήρες 3×3 Τουρνουά της Ελλάδας και, παράλληλα, ένα φαντασμαγορικό θέαμα… μπασκετικών αστέρων!

Μετά τον “Superman” των Ευρωπαϊκών γηπέδων, Κάιλ Χάινς, σειρά έχει η ανακοίνωση του δικού μας… Κώστα Σλούκα! Ο πρώτος Έλληνας, ο οποίος κατέκτησε την Euroleague με ελληνική και με ξένη ομάδα, θα βρεθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και θα αγωνιστεί για την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου – του τροπαίου του LG AegeanBall Festival!

Ο 27χρονος Πρωταθλητής Ευρώπης έστειλε το δικό του μήνυμα σε ντόπιους, τουρίστες, πιθανούς συμπαίκτες και… αντιπάλους, από το Sinan Erdem Dome λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση της Euroleague, μέσω του www.aegeanball.gr:

«Αυτό το καλοκαίρι θα είμαι κι εγώ στη Σύρο και θα παίξω μπάσκετ με… όλους!

#WeAreSyros»".

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares