Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 11:32

LG AegeanBall Festival: Άνοιξε το κιόσκι στη Σύρο!

Το LG AegeanBall Festival ανοίγει το κιόσκι του στη Σύρο!

Από σήμερα το πρωί Παρασκευή (16/6) θα βρίσκεται στην Πλατεία Μιαούλη το περίπτερο του μεγαλύτερου Τουρνουά του καλοκαιριού, όπου θα μπορείτε να κάνετε εύκολα και απλά την εγγραφή σας. Κλείστε τη θέση σας άμεσα στο πιο ξεχωριστό 3×3 και αν τα καταφέρετε θα συναντήσετε στην τελική φάση σπουδαία ονόματα του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως ο οικοδεσπότης Γιώργος Πρίντεζης, ο Kyle Hines, ο Κώστας Σλούκας, ο Bogdan Bogdanovic, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Η εγγραφή θα γίνεται απλά με την συμπλήρωση της φόρμας δήλωσης συμμετοχής ομάδας. Μετά την εγγραφή, θα πρέπει να ακολουθήσετε και την διαδικασία ταυτοποίησης.

Θα μπορείτε, επίσης, να κάνετε και την ταυτοποίησή σας, εφόσον έχετε κάνει ήδη ηλεκτρονική εγγραφή. Για την ταυτοποίηση χρειάζεται να προσκομίσετε ταυτότητα ή διαβατήριο ή ληξιαρχική πράξη γέννησης, ιατρική βεβαίωση ή δελτίο αθλητή (ή φωτογραφία αυτού), υπογεγραμμένα τα δύο waiver αποποίησης ευθύνης, τα οποία λαμβάνετε στο απαντητικό e-mail μετά την εγγραφή σας, αλλά και την απόδειξη πληρωμής. Εφόσον προσκομίσετε τα συγκεκριμένα έγγραφα, θα συμπληρώσετε την φόρμα δήλωσης συμμετοχής ομάδας και θα γίνετε επίσημα μέλος του 2ου LG AegeanBall Festival!

Για όσους δεν βρίσκονται στη Σύρο, η ταυτοποίηση των ανήλικων ομάδων (U10, U12, U14, U16, U19) θα γίνει το πρωί της Τετάρτης (28/6) και των ενήλικων ομάδων (U30, U40, U50, PRO) το πρωί της Πέμπτης (29/6).

Το κιόσκι θα λειτουργεί καθημερινά: 11.00-13.00 και 19.00-21.00.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares