Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 23:19

''Τζάμπολ'' με την επίσημη παρουσίαση στο LG AegeanBall 2017

Το… τζάμπολ του LG AegeanBall 2017 έγινε με κάθε επισημότητα και με… κάθε τρόπο! Στη πανέμορφη πλατεία Μιαούλη η μπασκετική δράση ξεκίνησε με τους εφήβους και νέους και το απόγευμα στο Θέατρο Απόλλων έλαβε χώρα η επίσημη συνέντευξη Τύπου!

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός και η Τζώρτζια Σταυροπούλου μίλησαν για το φεστιβάλ, που όπως όλοι έχουν συνειδητοποιήσει δεν είναι μόνο αθλητικό.

Είναι τουριστικό, κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολλά ακόμα πράγματα που ξεπερνούν τα όρια της Σύρου, ακόμα και της Ελλάδας και καθιστούν το LG AegeanBall Festival μια από τις πιο πετυχημένες και ανθρώπινες πρωτοβουλίες που έγιναν πράξη και απολαμβάνουν τεράστιας απήχησης σε κάθε επίπεδο!

Την Συνέντευξη Τύπου άνοιξε ο υπεύθυνος αθλητών και Επικοινωνίας Νίκος Βαρλάς.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας καλωσορίζουμε στο 2ο LG AegeanBall Festival. Όπως γνωρίζετε ήταν μια ιδέα που γεννήθηκε από τον Γιώργο Πρίντεζη. Πέρυσι, στην παρθενική του φορά είχε μεγάλη επιτυχία και είναι ήδη θεσμός. Η απήχησή και η φήμη του έχει ξεπεράσει τα όρια της Ελλάδας και το Festival διεθνοποιείται. Γεγονός που γίνεται φανερό και από την άμεση αποδοχή της πρόσκλησης από τον Bogdan Bogdanovic και τον Kyle Hines, δύο από τους πιο σημαντικούς και πετυχημένους παίκτες στην Ευρωλίγκα.

Δεν χρειάστηκε καν να τους εξηγήσουμε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε, ήξεραν τα πάντα και έδειξαν ενθουσιασμό από τη πρώτη στιγμή για να συμμετέχουν στο LG AegeanBall Festival. Υπάρχει μεράκι, υπάρχει όρεξη για κοινωνική προσφορά και υγιή μηνύματα, τα οποία έχει ανάγκη η κοινωνία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδία μας τον Φάνη Ξηνταβελόνη και τον Γιάννη Λάσκαρη από την ProGame για όλη την προσπάθεια που έχουν καταβάλει. Έχουν δουλέψει πολύ και πιστεύω ότι έχουν κάνει πιο εύκολη την ζωή όλων μας.

DSC_0469.jpg

Γιώργος Μαραγκός: Στιγμές που θα τις… κουβαλάμε για πάντα μαζί μας εμείς και ο κόσμος που θα τις ζήσει!

Ο Γιώργος Μαραγκός, Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης πήρε πρώτος τον λόγο και ανέλυσε την σημαντικότητα της διοργάνωσης για το νησί, αλλά και τα πολλά επίπεδα στα οποία… διεισδύει και προσφέρει το Festival.

“Θα ήθελα να μιλήσει πρώτος ο Γιώργος. Παρόλα αυτά νιώθω και εγώ οικοδεσπότης και πράγματι είμαι οικοδεσπότης, αλλά περισσότερο είναι ο Γιώργος Πρίντεζης. Που έχει αποδείξει ότι αγαπάει το νησί του και προσφέρει στη Σύρο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την παρουσία σας στην αποψινή συνέντευξη τύπου, η οποία αποτελεί το έναυσμα για το 2ο LG AegeanBall Festival. Όπως ανέφερε ήδη ο Νίκος Βαρλάς η διοργάνωση έχει γίνει ήδη θεσμός. Στο δεύτερο καλοκαίρι της η διοργάνωση είναι μεγαλύτερη, καλύτερη και πιο πολυπληθής, τόσο σχετικά με τους κορυφαίους αθλητές, όσο και με τους συμμετέχοντες, αλλά και αναφορικά με τις υποδομές, οι οποίες είναι αναβαθμισμένες.

Το LG AegeanBall Festival αποτέλεσε μια ιδέα και σκέψη του Γιώργου Πρίντεζη. Όταν μας τέθηκε υπ’ όψιν την αγκαλιάσαμε εξ αρχής, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για να μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε και να χαιρόμαστε απαιτήθηκε πολύ συστηματική προσπάθεια, πέραν του Γιώργου που έχει δώσει το στίγμα του ακόμη και στο λογότυπο της διοργάνωσης, από πολλούς ανθρώπους.

Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς και πρωτίστως την LG Hellas, την χορηγό ονοματοδοσίας, χωρίς, βέβαια, να αδικήσω κανέναν. Άλλωστε, όλοι οι χορηγοί είναι πολύ μεγάλοι. Όμως, θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω την LG Hellas στο πρόσωπο της Τζώρτζιας Σταυροπούλου, η όποια είχε την οξυδέρκεια πέρυσι όταν συζητούσαμε να τοποθετηθεί με  ψυχή και σώμα στη διοργάνωση, δίνοντας την όνομά της LG στο Τουρνουά. Θέλω, βέβαια, να ευχαριστήσω και όλους τους μεγάλους, μεσαίους και μικρούς χορηγούς και υποστηρικτές. Τους μεγάλους αθλητές που δεχτήκαν την πρόσκληση του Γιώργου, και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφηθούμε, να μιλήσουμε μαζί τους και να τους απολαύσουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που είναι πίσω από τις κουρτίνες που ανέλαβαν εδώ και πολλούς μήνες τις υποχρεώσεις που έπρεπε να τρέξουν πολλά πράγματα παράλληλα, για να απολαύουμε το υπερθέαμα  με προσπάθεια πολλών μηνών. Όλα τα μέλη και τους εργαζόμενους του Δήμου και κυρίως τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Γουλιέλμο Πρίντεζη.

Θέλω επίσης να καλωσορίσω τους επισκέπτες, είτε αυτούς που ήρθαν για να αγωνιστούν, είτε να για απολαύσουν απλά τη διοργάνωση, καθώς και τους δημότες, οι οποίοι θα δώσουν το βροντερό «παρών».

Τα φωτά, όμως, ανήκουν στους αθλητές που αυτοί είναι πρωταγωνιστές. Είτε είναι διάσημοι, είτε όχι.

Εύχομαι να απολαύσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως αυτές τις μοναδικές εικόνες μπροστά στο επιβλητικό Δημαρχείο. Τέτοιες στιγμές θα τις… κουβαλήσει όποιος τις ζήσει για πολλά χρόνια μαζί και θα χαραχθούν ανεξίτηλα στη μνήμη του.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το… LG Aegeanball Festival… Γιατί, ο Γιώργος Πρίντεζης είναι η ψυχή, το πρόσωπο, ο εμπνευστής του τουρνουά!

Γιώργος Πρίντεζης: Δεν είμαι μόνος μου σε αυτό… Φέτος θα είμαστε ακόμα καλύτεροι!

«Ο Δήμαρχος με κάλυψε. Δεν θέλω να πω πολλά. Θέλω να πάρω αφορμή από όσα είπε ο Νίκος. Φέτος προσπαθούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Δεν γίνεται μόνο επειδή είμαι εγώ εδώ. Χρειάζονται παρά πολλοί εθελοντές, χορηγοί, ο Δήμος. Όταν μου ήρθε σαν ιδέα υπήρχε ένα μεγάλο πρόσημο, αυτό ήταν το όμορφο μέρος, η κεντρική πλατεία της Σύρου. Πέρυσι πήγε πολύ καλά. Το σημαντικότερο; Δεν είναι ο σκοπός να παίξουμε απλά μπάσκετ και να φύγουμε. Οι στόχοι είναι κοινωνικοί, φιλανθρωπικοί και αγωνιστικοί, καθώς και να γνωρίσουν παίκτες τα ντόπια παιδιά που διαφορετικά δεν θα είχαν ποτέ αυτή τη δυνατότητα. Το LG AegeanBall Festival προσπαθεί να γίνεται συνεχεία καλύτερο και να βελτιώνεται. Αυτό δείχνουν και όλες οι συμμέτοχες αθλητών και χορηγών. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης. Το επίπεδο και οι καθαροί σκοποί της διοργάνωσης αποδεικνύονται και από το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες ήθελαν να έρθουν από μονοί τους, να συμβάλουν από μονοί τους για την ανάδειξη της ομορφιάς των Κυκλάδων, αλλά και του μπάσκετ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθείτε»!

Τζώρτζια Σταυροπούλου: Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε μαζί!

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η διευθύντρια μάρκετινγκ της LG, που είχε τη… διορατικότητα να επενδύσει και να στηρίξει πρώτη αυτή τη προσπάθεια που εξελίσσεται στο πιο λαμπερό 3×3 τουρνουά της Ελλάδας, όπως όλα δείχνουν… και της Ευρώπης!

“Καλησπέρα και από μένα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Δήμαρχο Γιώργο Μαραγκό για τα καλά λόγια, αλλά και γιατί η πρωτοβουλία τους μας έδωσε την ευκαιρία να είμαστε μέλος αυτής της μπασκετικής γιορτής. Πλέον αισθανόμαστε ότι έχει γίνει θεσμός. Για την LG είναι σημαντική αυτή η διοργάνωση, γιατί προάγει τον αθλητισμό και τα αθλητικό ιδεώδες, αλλά συμβάλει συνάμα στη κοινωνία και το νησί. Φέτος είμαστε διπλά ενθουσιασμένοι, διότι η πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «αθλητές του αύριο», θα βοηθήσει την νέα γένια αθλητών. Μια από τις δράσεις θα λάβει μέρος στη Σύρο. Οι αθλητές της 4ης Κατηγορίας θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να περάσουν χρόνο μαζί με τον Γιώργο, ώστε να τους βοηθηθούν να συνεχίσουν το έργο που έχουν ξεκινήσει γύρω από τον αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Στη εταιρεία δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε χέρι – χέρι σε αυτή τη διοργάνωση”!

Οι πρωταγωνιστές του πάνελ της επίσημης συνέντευξης τύπου απάντησαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Η πρώτη ήταν αν φέτος υπάρχει πιο πολύ άγχος σε σχέση με τη πρώτη φορά! Πρώτα, όμως, ο Γιώργος Πρίντεζης απάντησε στην ερώτηση για το αν νιώθει πως το φεστιβάλ τον αποφορτίζει από όσα συμβαίνουν στους τελικούς, αφού αυτοί είναι οι τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν και μετά έρχεται το Aegeanball!

Πρίντεζης: Δεν θέλω να το πω μπάχαλο, αλλά…

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα συγκριτικά με άλλες χώρες, είμαστε πίσω σε αυτό τον τομέα. Όταν τέλειωσαν οι τελικοί σκεφτόμασταν πολύ κάποια πράγματα για το πώς θα τα ανακοινώνουμε και θέλαμε να είμαστε προσεκτικοί. Τώρα στην εποχή των Social Media η κατάσταση είναι ακόμα πιο περίεργη. Δεν θέλω να το πω μπάχαλο, αλλά ότι ξέρουμε τι συμβαίνει.

Ο αθλητισμός είναι ένας. Οι τελικοί ήταν τελικοί, αλλά ο Τύπος και όλοι εμείς επικεντρωνόμαστε στα άσχημα σημεία. Θα πρέπει, όμως, να επικεντρωθούμε στην παραγωγή των δικών μας «προϊόντων», όπως ο αθλητισμός.

Σε ότι αφορά αν έχω πιο πολύ άγχος φέτος ή τη πρώτη φορά, νομίζω ότι αν ξέρεις να κάνεις αυτοκριτική, γίνεσαι καλύτερος. Βγήκε κάτι πολύ όμορφο προς τα έξω πέρυσι. Υπήρχαν κάποια θέματα, αλλά είμαστε δικαιολογημένοι εξαιτίας της πρώτης φοράς. Ακόμη και στην Αθήνα δεν υπάρχει κάποιο event με τόσες απαιτήσεις και τέτοια χρονική διάρκεια που να έχει τις αντίστοιχες διαστάσεις.

Φέτος είμαστε πολύ καλύτεροι. Τα είπαμε και με τον Δήμαρχο. Και νομίζω το έχουμε φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Δεσμευόμαστε ότι το τρίτο θα είναι καλύτερο από το δεύτερο!

Ο Γιώργος Μαραγκός απάντησε στην ίδια ερώτηση:

«Πέρυσι ήμουν 46 και ένιωθα 80 λογά των προβλημάτων της τελευταίες στιγμής. Φέτος είμαι 47 και νιώθω 47. Αυτό σημαίνει το απολαύσαμε. Υπάρχουν απαιτήσεις για το 3ο LG AegeanBall».

Η διευθύντριας Μάρκετινγκ σχολίασε στην ίδια ερώτηση:

«Πέρυσι δεν νιώσαμε τα πρόβλημα από την πλευρά του χορηγού, καθώς είδαμε ένα πολύ καλά οργανωμένο Τουρνουά. Την σημερινή εποχή δεν αρκεί να αγκαλιάζεις με την χορηγική ειδικότητα μια διοργάνωση, αλλά οφείλουμε να στηρίξουμε το event πιο κοινωνικά, πιο φιλανθρωπικά. Να συνεισφέρουμε στις ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας και του αθλητισμού, συμβάλλοντας στην κοινωνία μας και στην Ελλάδα που τόσο αγαπάμε».

Πηγή: LG AegeanBall 2017

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares