Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 23:35

Παίξε μπάσκετ με τους κορυφαίους στο ''Ios 3on3''

Η Ιος φιλοξενεί για πρώτη φορά στις 7-9 Ιουλίου ένα τόσο μεγάλο τουρνουά μπάσκετ με κορυφαία ονόματα να δίνουν το παρών σε ένα απολαυστικό τριήμερο.

Θέλεις να παίξεις μπάσκετ στο Ios3on3 και να διεκδικήσεις να παίξεις απέναντι σε μερικούς από τους μεγαλύτερους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ;

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Νίκος Παππάς και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έχουν ήδη δηλώσει ότι θα δώσουν το παρών στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στην Ιο, ενώ αναμένονται ακόμα περισσότεροι να δεχθούν το κάλεσμα του εμπνευστή του τουρνουά Δημήτρη Παπανικολάου, αλλά και της οικοδέσποινας, Βασιλικής Πετρίδου.

Το τουρνουά Ios3on3 θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουλίου, όταν και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 5 Ιουλίου και έπειτα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης. Σπεύσετε να κλείσετε θέση στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στην Ιο παρέα με την ελίτ του ελληνικού μπάσκετ!

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites και μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

 #PathIOSforbasketball

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares