Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 23:08

θα είμαι στο Ios 3on3 με τα ινδάλματα μου Παπαλουκά και Διαμαντίδη

Λίγο μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης με την Εθνική Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ της Πράγας, η Εβίνα Μάλτση δήλωσε έτοιμη να αγωνιστεί στο Ios3on3 για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εκπροσώπηση του γυναικείου μπάσκετ στο τουρνουά.

Λίγο μετά τη δήλωση της Αρτέμιδας Σπανού, της Κατερίνας Σπαθάρου και της Ανθής Παπαηλία ότι θα αγωνιστούν, δυο ακόμα παίκτριες είναι έτοιμες να βρεθούν στο Ios3on3, καθώς πέρα από τη «γιαγιά» της Εθνικής, Εβίνα Μάλτση, θα αγωνιστεί στο τουρνουά και η… φοιτήτρια Μαριέλλα Φασούλα.

Η Εβίνα Μάλτση, κορυφαία σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Γυναικών δήλωσε στο ios3on3.gr: «Είναι χαρά και τιμή μου που δέχθηκα την πρόκληση από τον εμπνευστή του τουρνουά Δημήτρη Παπανικολάου και την οικοδέσποινα Βασιλική Πετρίδου. Θέλω πάντα  να βρίσκομαι κοντά σε οποιονδήποτε αγκαλιάζει το μπάσκετ και το προωθεί. Και η προσπάθεια που καταβάλλεται για να γίνει ένα τέτοιο τουρνουά σε ένα νησί όπως η Ιος, αξίζει να ανταμειφθεί».

Οσον αφορά τη συμμετοχή της στο τουρνουά Ios3on3, τόνισε πως «ανυπομονώ να έρθω στην Ιο και να λάβω μέρος στο τουρνουά. Παίκτες όπως ο Παπαλουκάς και ο Διαμαντίδης που θα βρεθούν επίσης, στο Ios3on3 ήταν ινδάλματα για μένα και θα χαρώ πολύ για τη συμμετοχή τους».

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites. Μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares