Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 12:34

Αποφασίζει για το μέλλον του από τη Νάξο ο Πολυτάρχου

Το Περιστέρι δεν κατάφερε να συγχωνευτεί με τον Φάρο Κερατσινίου και να πάρει απευθείας το εισιτήριο για την Stoiximan.gr Basket League, όμως φιλοδοξεί να κάνει έναν χρόνο υπομονή και να πετύχει τον στόχο του μέσω του... βαθμολογικού πίνακα της Α2!

Ο σχεδιασμός υλοποιείται με ταχεία βήματα και σημαντικό κομμάτι για την εξέλιξή του είναι το τι θα γίνει με τον Μιχάλη Πολυτάρχου, ο οποίος μπορεί να κάνει τις διακοπές του και στη Νάξο και βέβαια τις συνδυάζει με τη διοργάνωση του 3on3 Που πραγματοποιεί κάθε χρόνο (Genesis Tsiou 3on3) με τον Τάσο Βάβουλα, ωστόσο ο πολύπειρος Ναξιώτης γκαρντ που αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα του Νίκου Καραγιάννη για την κατάκτηση της κορυφής στη Β' Εθνική θα αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του τις επόμενες μέρες.

Η παραμονή του στους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" φαντάζει δύσκολη, ενώ οι "μνηστήρες" που τον διεκδικούν, διαρκώς αυξάνονται. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από ομάδες της Α1 που διεκδικούν την υπογραφή του.

Ο Πολυτάρχου έχει, βέβαια, σημαντική εμπειρία από τα μεγάλα σαλόνια, όπου έχει αγωνιστεί τόσο με τον Ίκαρο Καλλιθέας, όσο και με την ΑΕΚ...

Πηγή είδησης: basketblog.gr

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares