Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 00:47

ΕΣΚ Κυκλάδων: Οι αποφάσεις για το πρωτάθλημα και τις Μικτές

Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 συνήλθε Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΚΚ όπου συζητήθηκαν ζητήματα και ψηφίστηκαν σημαντικές αποφάσεις λειτουργικού χαρακτήρα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2017-2018.

 Πιο συγκεκριμένα:

Για την μικτή ομάδα Κυκλάδων ανακοινώθηκε η προσπάθεια συμμετοχής της σε αγώνα που θα γίνει στην Ρόδο την προσεχή 28η Οκτωβρίου 2017. Θα προηγηθεί προπόνηση υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ανδρέα Μαύρου.

Η διεξαγωγή του αγώνα θα γίνει με την αρωγή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου & του δήμου Ροδίων.

Θα λειτουργήσουν τα δύο camp (βορρά & νότου ) για την συγκρότηση της μικτής με γεννηθέντες 2003 & 2004.

Για το πρωτάθλημα των ανδρών ΕΣΚΚ ψηφίστηκε ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος να γίνει με την μορφή ενός ομίλου αν οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή είναι 7. Στη περίπτωση που είναι 8+ οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους και θα ακολουθήσουν playoff με τον νικητή να χρειάζεται δύο νίκες.

Σε ότι αφορά τους αγώνες και το πρόγραμμα αυτοί θα γίνονται διπλοί μόνο εάν υπάρχει κοινό αίτημα και από τις δύο ομάδες.

Μέριμνα της Ένωσης θα είναι η συντόμευση του πρωταθλήματος, η τοποθέτηση αγώνων κατά το δυνατόν χωρίς μεγάλα κενά διαστήματα καθώς και οικονομικότερη επιλογή για τις μετακινήσεις των ομάδων. Υπενθυμίζουμε ότι είναι σε ισχύ προηγούμενη απόφαση του συμβουλίου όπου οι παραπάνω συνθήκες έχουν αν χρειαστεί μεγαλύτερη βαρύτητα από το πρόγραμμα που έχει κληρωθεί.

Να σημειωθεί εδώ ότι επειδή παρατηρήθηκε το φαινόμενο οι ομάδες να ζητάνε διαρκώς αναβολές ή τροποποιήσεις του προγράμματος, η ΕΣΚΚ ενημερώνει ότι φέτος αυτές δεν θα γίνονται δεκτές αφού η κατάρτιση του προγράμματος είναι ασφυκτική με τα περιθώρια αλλαγών να περιορίζονται μόνο σε περιπτώσεις απαγορευτικού ή απεργιών.

Τέλος τα νησιά που προτίθενται να διοργανώσουν Final Four για οποιαδήποτε κατηγορία καλούνται να υποβάλουν στην ΕΣΚΚ το αργότερο μέχρι τέλη Νοέμβρη φάκελο ο οποίος θα περιλαμβάνει έξοδα διαμονής, σίτισης και μετακίνησης των ομάδων. Αυτό γίνεται προκειμένου να υποβάλλει η ΕΣΚΚ εγκαίρως τα αιτήματα προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον αντίστοιχο δήμο ώστε να διασφαλιστεί έγκαιρα χορηγία μέρους τον εξόδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares