×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 23:10

Αύριο ο τελευταίος αγώνας για τις Γυναίκες του Πανναξιακού ΑΟΝ.

mpasket_ginaikeio

Τον τελευταίο αγώνα θα δώσει αύριο με αντίπαλο τον ΑΓΕ Χαλκίδας  η Γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα ο Πανναξιακός ΑΟΝ έχει τα εξής αποτελέσματα:

ΑΣ ΑΙΓΕΑΣ ΧΙΟΥ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 63-45

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ – ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 28-76

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ 51-37

Η ομάδα της Νάξου μπορεί να μην έχει νίκη ως τώρα αλλά η παρουσία των παιχτριών κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε από τα γήπεδα του ΜΕΤΣ.

Η Ελένη Φάρκωνα είπε:

μεγάλη ομάδα, μεγάλη ψυχή..!!!συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την εμφάνιση...!!!δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις παίχτριες που είδαμε μέχρι στιγμής....προσωπικά πιστεύω ότι θέλουμε δουλειά και περισσότερη προπόνηση, αλλά το ταλέντο μας φάνηκε και στους 3 αγώνες..αποδείξαμε τι αξίζουμε η κάθε μια ξεχωριστά και όλες μαζί..

Τα πρόβλημα προπονητή φαίνετε ότι επηρέασε αρνητικά τις Ναξιώτισσες αφού στην ουσία καλέστηκαν να βγάλουν πέρα την διοργάνωση ακέφαλες με προσωρινή λύση ανάγκης στον πάγκο τους τον Κύριο Διαμαντίδη ο οποίος καλέστηκε να καθοδηγήσει την ομάδα την τελευταία στιγμή.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τις παίχτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ δήλωσαν ικανοποιημένες από την παρουσία τους στην διοργάνωση και μας εξέφρασαν την επιθυμία τους να ευχαριστήσουν μέσο του sport Cyclades, την Άννα Ξερικού και την Σοφία Μανωλά, οι οποίες όπως μας είπαν στάθηκαν στο πλάι τους αυτές τις μέρες και  εμψύχωναν τα κορίτσια, ευχαριστούν επίσης και τον Μάριο Ονάσογλου για την βοήθεια που τους προσέφερε.

Επίσης μας εξέφρασαν την επιθυμία τους να ευχαριστήσουν τον Βασίλη Δεδρινό ο οποίος επωμίστηκε το βάρος της προετοιμασίας τους και τους έδωσε πολύτιμες τεχνικές συμβουλές.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares