Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 19:04

Με head coach τον Κώστα Αξιώτη η ΑΕ Σαντορίνης

Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στην ΑΕ Σαντορίνης, την οποία υπηρετεί επί σειρά ετών, ο Κώστας Αξιώτης έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνης της διοίκησης και θα είναι αυτό που θα ηγηθεί τεχνικά όλων των τμημάτων του συλλόγου για τη σεζόν 2017-2018.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Σαντορίνης:

Την απόφαση να προχωρήσει οργανωτικά στο επόμενο βήμα, ορίζοντας προπονητή με συνολική ευθύνη για τη λειτουργία όλων των τμημάτων της ομάδας, έλαβε η Διοίκηση της Α.Ε.Σ..

Η πρόταση απευθύνθηκε στον προπονητή Κωνσταντίνο Αξιώτη, προκειμένου να κεφαλαιοποιηθεί η συστηματική προσπάθεια που έχει καταβάλει οδηγώντας όλα τα τμήματα που ανέλαβε τα τελευταία χρόνια  σε εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς και η σφαιρική αντίληψη που διαθέτει για τις ανάγκες όλων των τμημάτων.

Ο Coach Αξιώτης αποδέχθηκε την πρόκληση και δεσμεύθηκε να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας, διεκδικώντας, όπως πάντα, τους υψηλότερους στόχους.

Η Διοίκηση της Α.Ε.Σ. θα στηρίξει το έργο του με κάθε δυνατό τρόπο και εύχεται καλή προπονητική και αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλο το προπονητικό team και τους αθλητές της ΑΕΣ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares