Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 16:02

Έβαλαν τρίποντο στην ελπίδα [pics - vids]

Μια σπουδαία βραδιά με πλούσιο θέαμα και πολλά αστέρια να λάμπουν στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου ήταν η χθεσινή, με τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας έχοντας πολλά αστέρια στη σύνθεση τους και τον Γιάννη Ιωαννίδη στον πάγκο τους, να αγωνίζονται απέναντι σε μικτή ομάδα της Νάξου και να αποσπούν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Ο αγώνας «Τρίποντα …Ελπίδας» τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, ήταν φιλανθρωπικού σκοπού, καθώς τα έσοδα διατέθηκαν στα Ειδικά Σχολεία Νάξου.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και γνωστός στις Κυκλάδες από την προπονητική του καριέρα στην ΑΕ Σαντορίνης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, παρέδωσε μία συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές των Βετεράνων, στον διοργανωτή και υπεύθυνου της σπουδαίας αναμέτρησης Ευθύμη Αλιμπέρτη, που με τη στήριξη επιχειρήσεων από το νησί έφεραν σε πέρας αυτόν τον σπουδαίο αγώνα.

Από την πλευρά τους, οι Ναξιώτες βράβευσαν τον «Μεγάλο» Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος θα πρέπει να τονίσουμε ότι χθες τράβηξε όλα τα φλας πάνω του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, πέρα από το εκρηκτικό ταπεραμέντο του «Ξανθού» στον πάγκο τους, οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές έδειξαν και εντός αγωνιστικού χώρου γιατί είναι αυτοί που έχουν χαράξει με χρυσές σελίδες την ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ.

Τα πρώτα βιολιά για τους Βετεράνους αποδείχθηκαν οι Γιαννούλης (29) και ο Χρυσανθόπουλος (26), με τον πρώτο να είναι ανίκητος κάτω από τη ρακέτα και τον δεύτερο να έχει καταπληκτικά ποσοστά ευστοχία από την περιφέρεια, πετυχαίνοντας 6 τρίποντα.

Από τη Μικτή Νάξου που άλλαζε συνεχώς σύνθεση, μιας και έπρεπε όλοι να γευτούν τη χαρά αυτού του σημαντικού αγώνα, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ονάσογλου (13), Μυλωνάς (12) και Καδιγιαννόπουλος (10).

Και στα τέσσερα δεκάλεπτα η διαφορά κυμαίνονταν μεταξύ 5 και 12 πόντων υπέρ των Βετεράνων, με τη Μικτή Νάξου να κάνει τα δικά της ξεσπάσματα για να πλησιάσει στο σκορ, αλλά η εμπειρία του αντίπαλου δεν άφησε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο, με το τελικό 66-78 να έρχεται εντελώς φυσιολογικά.

 Διαιτητές: Βάβουλας – Μάμος Δεκάλεπτα: 19 – 20, 12 – 21, 15-18, 20-19

Μικτή Νάξου (Αλιμπέρτης): Μανδηλαράς, Αρτσάνος 2, Χουζούρης 2, Πολίτης 7 (1), Αλιμπέρτης, Καλαβρός 1, Μιχαήλ, Καραγιάννης 3 (1), Ανεβλαβής Π (2), Ονάσογλου Μ 13 (3), Βρούτσης Β (4), Κιόσκου 2, Μυλωνάς 12 (1), Καδιγιαννόπουλος 10, Μελάς 8 (2)

Σύλλογος Βετεράνων Καλ/στών Ελλάδος (Ιωαννίδης): Καζιάνης 5 (1), Σιούτης. Κωνσταντινίδης 3 (1), Κασουρίδης, Παπαγιωτόπουλος 4. Παπανικολάου 10, Χρυσανθόπουλος 26 (6), Χριστοδούλου 1, Τσέκος , Μπουντούρης, Γιαννούλης 29

Βίντεο, δηλώσεις και φωτογραφίες

Φωτογραφίες

 

Ολόκληρος ο αγώνας

 

Δήλωση Γιάννη Ιωαννίδη

 

 Δήλωση Ευθύμη Αλιμπέρτη

 

 Δήλωση Νίκου Μυλωνά

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares