Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017 16:34

Τέλος ο Βάβουλας, σκέψεις για Σφήκα…

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει το τιμόνι του μπασκετικού Πανναξιακού και τη νέα σεζόν εμφανίστηκε ο Τάσος Βάβουλας.

Παρά το γεγονός πως στη συνάντηση που είχε με τους νέους διοικούντες τον σύλλογο την Κυριακή το κλίμα ήταν πάρα πολύ θετικό σε σχέση με την περυσινή σεζόν, ο έμπειρος προπονητής απάντησε αρνητικά στην πρότασή τους ώστε να κάθεται στην άκρη του πάγκου και τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει τους “κυανόλευκους” στο τοπικό πρωτάθλημα.

Λίγο η κούραση από την περυσινή σεζόν, αφού ουσιαστικά μόνος του (σ.σ. μαζί με τις Λήδα Λιακοπούλου, Βαγγελίτσα Κιουλαφή) …τράβηξε το μεγαλύτερο κουπί, λίγο οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο νησί έφεραν τον Βάβουλα να πει το «όχι».

Οι ιθύνοντες του σωματείου του νησιού της Αριάδνης πάντως δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα στο τμήμα του μπάσκετ μετά το «όχι» του Βάβουλα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades” ο πρώτος που ήρθαν σε επαφή για το ενδεχόμενο να αναλάβει το τιμόνι του ανδρικού τμήματος είναι ο Σεραφείμ Σφήκας. Ο πρώην προπονητής της ΑΕ Σαντορίνης, του Λοκρού Αταλάντης, του Χαλανδρίου, του Κρόνου Γέρακα και ο οποίος έχει βραβευτεί πέντε φορές από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο παρελθόν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εμφανίζεται θετικός να …μετακομίσει τον χειμώνα στη Νάξο και να επιστρέψει τον Πανναξιακό στις εθνικές κατηγορίες.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ η διοίκηση του Πανναξιακού αναζητεί προπονητή και για τις ακαδημίες. Παράλληλα, έχει προγραμματίσει συνάντηση και με τους ντόπιους παίκτες του σωματείου, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις προθέσεις τους, μιας και δύο εξ αυτών έχουν ήδη δεχθεί προτάσεις από άλλες ομάδες.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares