Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 23:17

Χείρα βοηθείας από την Αθήνα, ή ανατροπή σκηνικού;;;

Η αναζήτηση της διοίκησης του Πανναξιακού να βρει προπονητή για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου καλά κρατεί… Μπορεί οι ιθύνοντες του σωματείου των Κυκλάδων να κρατούν κρυφά τα χαρτιά τους και να μην βγάζουν προς τα έξω τις κινήσεις τους, για ευνόητους λόγους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ψάχνουν τον άνθρωπο που θα κάθεται στην άκρη του πάγκου τη νέα σεζόν.

Οι σκέψεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σεραφείμ Σφήκα φαίνεται πως παραμένουν σκέψεις. Η πρώτη επαφή για να μάθουν τις προθέσεις του πρώην προπονητή της ΑΕ Σαντορίνης έγινε, αλλά μέχρι εκεί. Ο ίδιος αν και επικοινώνησε μαζί τους είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω email για να δει τι σκέφτονται απάντηση δεν πήρε. Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερο πως με τον τρόπο τους, του δείχνουν πως δεν επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί του.

Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades” άνθρωπος της διοίκησης ήρθε σε επαφή με προπονητή αθηναϊκής ομάδας, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ για να τους βοηθήσει και να τους προτείνει εάν γνωρίζει κάποιον ελεύθερο προπονητή που επιθυμεί να μετακομίσει στη Νάξο.

Ο ίδιος, πάντα με τις ίδιες πηγές, αναρωτήθηκε λέγοντας τους πως «εφόσον υπάρχει στη Νάξο, ο Τάσος ο Βάβουλας, γιατί απευθύνεστε σε εμένα;». Κι εδώ έρχεται άλλη μία αποκάλυψη. Ο εν λόγω έμπειρος προπονητής, το όνομα του οποίου παρότι το γνωρίζουμε δεν το αποκαλύπτουμε για ευνόητους λόγους, επικοινώνησε με δική του πρωτοβουλία με τον ίδιο τον Βάβουλα, με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις, προκειμένου να του αλλάξει γνώμη και να τον μεταπείσει ώστε να είναι στο τιμόνι του Πανναξιακού και τη νέα χρονιά.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής των «κυανόλευκων» του εξήγησε πως έχει η όλη κατάσταση και θα το σκεφτόταν ξανά μόνο με τους δικούς του όρους και προϋποθέσεις, παρότι πάλι γνωρίζουμε και δεν αναφέρουμε σεβόμενοι για ακόμη μια φορά πρόσωπα και καταστάσεις.

Κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα που ήθελαν τον Βάβουλα να είναι αρνητικός στην πρόταση που του έγινε την προπερασμένη Κυριακή στη συνάντηση που είχε με ορισμένους εκ των διοικούντων τον σύλλογο.

Τώρα τι θα γίνει, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά καθώς όλα είναι ανοιχτά. Ο χρόνος μπορεί να πιέζει, η ομάδα να έχει δηλωθεί κανονικά στο τοπικό πρωτάθλημα της νέας σεζόν, η αγωνία του κόσμου του Πανναξιακού, αλλά και των παικτών να είναι στο κόκκινο, αλλά όλα δείχνουν πως όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, ή ακόμη και ώρες…

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares